Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Подяка адмінам сайту Динамо Київ від Шурика

2014-03-04 10:52 Хочу подякувати усім, хто причетний до роботи даного сайту!!! В буремні останні місяці суспільного життя в ...

Хочу подякувати усім, хто причетний до роботи даного сайту!!! В буремні останні місяці суспільного життя в Україні, ми українці різних національностей, переживали за наш народ, за нашу країну... Футбол відійшов на другий план. І не дивлячись на існування правил, які у нормальній ситуації мають право на дотримання їх дописувачами сайту, адміністрація не видаляла пости, які не мали відношення до футболу, але мали відношення до нашої України.

На цьому сайті ми намагалися довести один одному те, що ми - єдиний народ. На цьому сайті ми віддавали шану загиблим Героям Небесної Сотні, третина яких носила російські прізвища. На цьому сайті пройшло багато ініціатив до примирення ультрас усіх клубів УПЛ. На цьому сайті ми поширювали інформацію про наших героїв-військовослужбовців і про єдиного зрадника Березовського (якому я бажаю, якщо він має честь, поступити по-офіцерськи, бо для росіян він ніколи не буде своїм, і пустити кулю в лоба). Ми показували дописувачам нашого сайту з Росії, що ми не фашисти і не нацисти. Ми поширювали на цьому сайті протести львівської інтелігенції проти поспішного скасування "мовного" закону. Ми всім показували, що ми мирна нація, яка хоче трудитись на благо своєї сім'ї і своєї країни, яка повстала проти хворого на розкіш президента, проти корупції, проти викрадання людей, проти суддівського свавілля та проти міліцейських катувань при розкритті злочинів... І взагалі, мені дуже приємно, що переважна більшість дописувачів сайту є патріотами нашої України не дивлячись на те, хто якою мовою пише. І в цьому всьому нам не заважала (а вірніше - допомагала) адміністрація сайту "Динамо Київ від Шурика". За це - гарно Вам дякую. З повагою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.03.2014, 10:52
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть