Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кобзон, Лановий та Бистрицька відхрестилися від листа, в якому просили Януковича арештовувати лідерів опозиції

2014-03-06 11:47 Співак Йосип Кобзон та актори Василь Лановий та Еліна Бистрицька заявили, що не підписували лист до ...

Співак Йосип Кобзон та актори Василь Лановий та Еліна Бистрицька заявили, що не підписували лист до відстороненного президента Віктора Янувовича

У листі артисти, які є вихідцями з України, нібито закликали силою навесли порядок в Україні, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на телеканал "Дождь".

"Жодних листів Януковичу із закликов арештувати опозицію я не підписував.

У мене є, звісно, власна думка щодо ситуації в Україні, але жодних листів я не підписував", - заявив Кобзон в коментарі виданню gordonua.com.

Серед людей, які також ніби підписали лист - актори Василь лановий, Евеліна Бистрицька, художник Віктор Дем'янчук.

"Я погоджувалась підписувати лист Януковичу без таких різких реплік. І збирав це пан Лях (Микола Лях, голова правління Регіональної громадської організації "Рада земляцтв України"). В тому листі було прохання до Януковича зважити свої можливості", - заявила народна артистка Росії Бистрицька.

Сам Лях повідомив, що не був ініціатором підписання, і що йому самому запропонували підписати лист, у якому йшлося лише про встановлення порядку.

"Мене попросили погодитись або не погодитись із листом. Мені прочитали його по телефону, я сказав, що порядок потрібно наводити конституційним, законним шляхом. Не було там нічого такого, щоб арештувати опозицію", - зазначив він, додавши, що не знає, хто є автором листа.

Нагадаємо, деякі ЗМІ повідомляли, що після розстрілу активістів на Майдані до Януковича нібито звернувся Йосип Кобзон із закликом арештувати лідерів опозиції та встановити порядок у країні.

"У результаті провокаційних дій "майданщиків" під керівництвом Кличка, Яценюка, Тягнибока та інших радикальних сил гинуть люди, горять будівлі, захоплюються державні установи, військові частини, зачиняютсья школи і дитячі садки. Починається братовбивча громадянська війна. Ініціатори всього цього свавілля повинні бути заарештовані й віддані під суд", - йшлося у листі, який ніби підписали представники російської інтелігенції.

http://espreso.tv/new/2014/03/06/kobzon_lanovyy_ta_bystrycka_zayavyly_scho_ne_prosyly_yanukovycha_areshtovuvaty_lideriv_opozyciyi

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.03.2014, 11:47
06.03.2014, 11:47
171185 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть