Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прохання до священників допомоги в Криму

2014-03-07 09:28 Звичайним людським розумом важко зрозуміти вчинки та дії людей, які мають проблеми з оцінкою ситуації в ...

Звичайним людським розумом важко зрозуміти вчинки та дії людей, які мають проблеми з оцінкою ситуації в Криму. Кримчани боялися нашестя злих та войовничих "бандерівців" і "націоналістів", а отримали нашестя незрозуміло яких загонів "самооборони", "зелених чоловічків" та ряжених "козаків", які вже перетворюють Крим у резервацію.

Почастішали напади на журналістів, на людей, які виходять протестувати проти війни, навіть - на спецпредставника ООН. На півострів недопускаються члени ОБСЄ, інших світових організацій. Крим перенасичений людьми із зброєю, які називають себе слов'янами, православними і миротворцями. Ці "миротворці" по-бандитськи блокують об'єкти української держави в Криму, у тому числі - військових, як на суші, так і на морі. Завжди є загроза кровопролиття. У ці буремні часи себе показали з найкращої сторони священники УПЦ МП, які ставали на заваді провокацій. Однак, сил священників Криму на весь півострів не вистачає. Я пропоную священникам УПЦ МП, що несуть свою службу на материковій частині України, як святим отцям, організувати свого роду мирні "хрестові" походи на Крим з метою доставки нашим військоим продовольства та води, з метою носіння служби між російськими та українськими військовими, з метою впливу на розум найбільш радикальних прибічників Росії. Чому саме священників УПЦ МП? Тому що жодна інша конфессія не буде сприйматися в Криму. При цьому, священники мають показати свою мужність і волю, бо не впевнений, що керівництво РПЦ схвалить такі мирні "хрестові" походи. Під захист таких мирних "хрестових" походів має попасти і кримсько-татарське мусульманське населення. Думаю, що тільки Церква у цій ситуації може зламати усі плани загарбників, які порушили не одну Заповідь Божу. Слава Отцю Нашому Ісусу Хресту! Слава Україні!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.03.2014, 09:28
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть