Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коньков може стати зрадником як і Янукович

2014-03-07 10:47 Президент ФФУ Анатолій Коньков погрожує всім, що поскаржиться в УЄФА та ФІФА, якщо на нього і ...

Президент ФФУ Анатолій Коньков погрожує всім, що поскаржиться в УЄФА та ФІФА, якщо на нього і далі чинитимуть тиск. Але це рішення може посприяти дискваліфікації клубів та збірної України

Сьогодні майже ніхто не сумнівається в тому, що призначення Конькова на посаду президента ФФУ було суто політичним рішенням "донецької" влади.

Звісно, процедура обрання була цілком нормальною. Але варто згадати, що саме після того, як президентом України став Віктор Янукович, з його подачі розпочався тиск на Григорія Суркіса, який тоді очолював ФФУ. Віктор Янукович був настільки неосвіченим лідером, що через власну необізнаність, міг залишити Україну без Євро-2012, бо в УЄФА та ФІФА чітко прописано, що політики не можуть втручатися в роботу футбольної федерації. Завдяки підтримці УЄФА Григорій Суркіс втримав свою посаду, Україна провела Євро-2012, а потім добрий друг "Сім'ї" Анатолій Коньков очолив ФФУ.

В Анатолія Конькова та його "смотрящего" Миколи Тихомирова все було чудово, але ФФУ навіть при "донецькій" владі нагадувала такого собі триголового змія, який поїдав сам себе. Віце-президенти Анатолій Попов та Сергій Стороженко ніколи не були друзями. Також вони не дружили з Коньковим. Кожен з них намагався взяти на роботу вірних собі людей. Всередині ФФУ відбувалися постійні конфлікти, які не сприяли розвитку українського футболу. Якби не декілька професіоналів, на яких по суті й досі тримається ФФУ, організація вже давно б втратила свій імідж.

Зараз Анатолій Коньков скільки завгодно може розповідати, що тільки під його керівництвом в українського футболу є майбутнє, але професіоналів не обдуриш. Не може бути такого, що президент ФФУ Коньков отримує $30 тис. в місяць, а на юнацьких збірних економлять кожну копійку. Не може бути такого, що президент, який обіцяв розвивати дитячо-юнацький футбол, зовсім нічого для нього не зробив. Той факт, що юнацький футбол залишився на колишніх позиціях свідчить лише про те, що фундамент, який заклало колишнє керівництво, ще не повністю розвалився.

Зараз Анатолій Коньков програє інформаційну війну. Але це його провина, бо він не зміг взяти на роботу професіоналів. Гарний керівник, в першу чергу, повинен подбати про те, щоб на нього працювали розумні люди. У випадку Анатолія Конькова, який "скоротив" штат ФФУ (зі 190 людей штат збільшився приблизно до 220), на роботу він приймав своїх "кумів". Хороші і теплі посади отримали люди, які заважають працювати професіоналам, які ще залишилися в ФФУ, але отримують копійки в порівнянні з "паразитами", яких і близько не можна підпускати до футболу. Коньков повністю розвалив роботу прес-служби. Зараз над нею сміються всі журналісти, але кожен знає, що там ще залишились професіонали, але вони не можуть достукатися до молодого керівника.

Звісно, далеко не святий і перший віце-президент Анатолій Попов. Але в цієї людини є гарний досвід. Керівником ФФУ не обов'язково має працювати відомий футболіст. Керівником має бути хороший менеджер. Анатолій Коньков вже довів, що в нього немає такого досвіду.

Чому Коньков може стати другим зрадником після Януковича? Тому що зараз він дуже легко може звалити всі свої проколи і проблеми на діяльність нової влади і поскаржитися в УЄФА та ФІФА. А в цих організаціях цілком можуть побачити у нинішній ситуації політичний слід. І тоді українські клуби та збірна будуть тимчасово відстороненими від міжнародних змагань. Тоді Коньков назавжди стане головним ворогом українського футболу. Таким же ворогом, яким став Янукович для українського народу.

http://espreso.tv/article/2014/03/06/konkov_mozhe_staty_druhym_zradnykom_pislya_yanukovycha

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.03.2014, 10:47
07.03.2014, 10:47
171292 2 ProFFesor, MYY
batir
Автор:
(batir)
Статус:
Опытный писатель (290 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть