Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ярош йде в президенти і знає про "загін ліквідаторів" з Росії

2014-03-08 16:35 Лідер Правого сектору Дмитро Ярош підтвердив, що балотуватиметься на виборах президента, що відбудуться 25 травня 2014 ...

Лідер Правого сектору Дмитро Ярош підтвердив, що балотуватиметься на виборах президента, що відбудуться 25 травня 2014 року Про це Ярош заявив у ході прес-конференції ля українських та закордонних ЗМІ 8 березня. За його словами, відповідне рішення ухвалила політради організації. "Тому я буду балотуватися у президенти", - заявив Ярош.

На репліку про те, що Правий сектор не є політичною партією, він зазначив: "До складу входять різні структури, які найближчим часом об'єднаються у політичну силу". "Ми також матимемо і громадську структуру, яка контролюватиме діяльність партії", - додав він. "Я розумію, що мені буде складно тягатися з тими акулами, які вже давно є у політиці. Однак я вважаю, що зараз саме час привести у політику молодь", - додав Ярош. Також у черговий раз він наголосив, що Правий сектор виступає проти ксенофобії та антисемітизму, "підтвердженням чому є хлопці різних національностей у лавах організації". На питання, як вплине на його діяльність той факт, що у Росії він оголошений у розшук, Ярош зазначив: "Ніяк не вплине". "Путіна боятися – в ліс не ходити", - додав він. На питання, чому він має так багато охорони, Ярош сказав, що має інформацію про те, що група з 8 людей вирушила з Росії для його нейтралізації. Також Ярош наголосив, що є "звичайною людиною", народився у Дніпродзержинську, одружений, має двох дітей, "і скоро народиться третя". На прес-конференції Ярош вперше з'явився публічно у костюмі на краватці, та привітався з журналістами українською, російською та англійською мовами.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.03.2014, 16:35
08.03.2014, 16:35
171436 3 neoviolator, evrika, calician
S_LEX
Автор:
(S_LEX)
Статус:
Наставник (2068 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть