Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Олег Ляшко начинает действовать:)

2014-03-10 11:41 Народний депутат України Олег Ляшко затримав лідера так званої "Молодої гвардії" і представника Віктора Медведчука в ...

Народний депутат України Олег Ляшко затримав лідера так званої "Молодої гвардії" і представника Віктора Медведчука в Луганській області Арсена Клінчаєва. "Радикальний" нардеп опублікував відеосюжет про затримання на сторінці Інтернет-ТБ "Голос народу".

На кадрах видно, як група невідомих на чолі з Ляшком кладе Клінчаєва на підлогу, надягає наручники.

Після цього затриманий на камеру закликає соратників звільнити обласну адміністрацію, зняти російський прапор і повернути на місце державний.

"Затримали лідера луганських сепаратистів, депутата облради від Партії регіонів Арсена Клінчаєва, першого помічника Єфремова. Вчора я інкогніто прибув на свою рідну Луганщину, щоб керувати цією спецоперацією. Подонок Клінчаєв буде відповідати за свої злочини - ми затримали його і передали правоохоронним органам. Щиро вдячний усім, хто допомагав зробити цю справу.

Луганська облдержадміністрація – вже звільнена від сепаратистів. Над ОДА вже не майорить російський триколор - український прапор на своєму місці... Недаремно я сюди приїхав - менше, ніж за добу, ми з однодумцями навели в області порядок і зачистили край від сепаратистів-терористів. Їх лідера Клінчаєва ми затримали. Москва не змогла повторити кримський сценарій на моїй рідній Луганщині. Слава Україні!". - пише Ляшко 10 березня у Facebook.

Про правовий статус затримання нардеп не повідомляє.

Нагадаємо: Клінчаєв "прославився" численними антиукраїнськими провокаціями в Луганську і в Києві. Так 9 березня він оголосив з вікна губернаторського кабінету про те, що Михайло Болотських написав заяву про звільнення з посади голови Луганської обласної державної адміністрації.

22 січня Клінчаєв вітав загибель людей під час зіткнень в Києві.

www.newsru.ua

П.С.: Надо бы Ляшка в Крым еще раз забросить (только так, что бы в плен не попал).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.03.2014, 11:41
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть