Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Восток, как слышишь? Захід, чую тебе добре!

2014-03-19 18:57 Хочу звернутись до мешканців всієї України. Єдиним українським суспільством ми були лише під час проголошення Незалежності ...

Хочу звернутись до мешканців всієї України. Єдиним українським суспільством ми були лише під час проголошення Незалежності та референдуму 1991 року. З тієї пори (не з нашої вини, хоча не лише з нашої вини) ми були розділені. На вибори ми ходили голосувати за принципом аби не той (та, ті) кого хоче Схід/Захід.

Ми говорили і зараз говоримо Ваш кандидат, президент, партія і т.д. Більшість з нас має фізичну можливість дивитись та слухати, проте ми не бачимо і не чуємо один одного. Зараз ми переживаєм НАЙСКЛАДНІШИЙ період нашої незалежності і як ніколи ми повинні бути ЄДИНІ. Я почуваюсь зрадженим, використаним і кинутим на призволяще. Але я НЕ ХОЧУ терпіти. Я хочу, щоб мій голос був ГОЛОСОМ, а не пустим місцем. Я хочу, щоб ми, українці, мали можливість впливати на наші долі, щоб ці парламенські царьки БОЯЛИСЬ іти на зустріч з виборцями! Ми повинні ОБ"ЄДНАТИСЬ, але не просто поговорити і залишитись кожен при своїй думці. Ні! Ми повинні прийти до спільних думок і позицій і, що найголовніше, ДІЙ. Тому звертаюсь до КОЖНОГО українця. ДАВАЙТЕ ГОВОРИТИ І СЛУХАТИ. ДАВАЙТЕ БУДЕМО ШУКАТИ КОМПРОМІСИ. ДАВАЙТЕ СФОРМУЄМО СПІЛЬНИЙ ПЛАН ДІЙ.

В кого які пропозиції?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.03.2014, 18:57
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть