Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Продано... Цікаво: за скільки??

2014-04-04 09:37 Під час конгресу УЄФА в Астані президент Російського футбольного союзу (РФС) Микола Толстих та президент Федерації ...

Під час конгресу УЄФА в Астані президент Російського футбольного союзу (РФС) Микола Толстих та президент Федерації футболу України (ФФУ) Анатолій Коньков дійшли згоди щодо майбутнього "Таврії" і "Севастополя" Про це кореспонденту "Известий" розповіло джерело, близьке до переговорів, повідомляє ЕспресоTV.

"Офіційно коментувати свої позиції представники федерацій зараз не будуть, щоб не нарватися на санкції. Проте вже зараз можна сказати, що Толстих та Коньков досягли повного взаєморозуміння. Для вступу кримських клубів до складу чемпіонату Росії потрібно пройти багато юридичних процедур. Представники російських і українських футбольних властей зараз докладають до цього дуже багато зусиль", - каже джерело.

Співрозмовник "Известий" наголосив, що в даний час немає жодної футбольної організації, яка буде чинити перешкоди переходу кримських клубів під юрисдикцію РФС після закінчення чемпіонату України. За його словами, президент УЄФА Мішель Платіні та президент ФІФА Йозеф Блаттер також висловилися, що не суперечать вступу "Севастополя" і "Таврії" в чемпіонат Росії після закінчення нинішнього сезону. Кримські клуби вже з наступного сезону гратимуть у російській прем'єр-лізі, а вищий дивізіон російського футболу розшириться до 18 команд.

Другий варіант - кримські клуби почнуть з другого дивізіону чемпіонату Росії і тільки грою зможуть довести своє право увійти в еліту російського футболу. Є і третій варіант. Він передбачає участь "Таврії" і "Севастополя" в перехідному турнірі разом з невдахами російської прем'єр-ліги і командами першого дивізіону, який і визначить долю цих клубів залежно від результатів стикових матчів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.04.2014, 09:37
04.04.2014, 09:37
174209 0
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37682 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть