Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У найближчі 10 днів Росія разом із США та ЄС може провести прямі переговори з Україною, - США

2014-04-07 22:28 Держсекретар США Джон Керрі і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров домовилися про проведення найближчим часом ...

Держсекретар США Джон Керрі і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров домовилися про проведення найближчим часом прямих переговорів між США, Росією, ЄС та Україною

Про це заявила в понеділок представник держдепу США Джен Псакі, передає Еспресо.TV з посиланням на українську службу ВВС.

"Міністри обговорили можливість у найближчі 10 днів організувати прямі переговори між Україною, Росією, США та ЄС для того, щоб спробувати знайти способи розрядки ситуації", - повідомила вона на брифінгу у Вашингтоні.

Тим часом російський МЗС повідомив, що "керівники зовнішньополітичних відомств Росії та США домовилися продовжувати спільні зусилля з узгодження оптимальних форм міжнародного сприяння в просуванні справжнього національного діалогу в Україні - з тим, щоб самі українці могли визначити долю своєї країни".

Лавров відзначив "нагальну потребу, особливо в умовах наростання протестних виступів на південному сході України, глибокої і прозорої конституційної реформи з повноцінною участю всіх політичних сил і регіонів", сказано в повідомленні МЗС Росії.

Водночас у повідомленні Держдепу сказано, що Керрі в розмові з російським міністром наголосив, що події в східній Україні не виглядали спонтанними, і звернув увагу на арешт в Україні російських розвідників.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.04.2014, 22:28
07.04.2014, 22:28
174601 1 neoviolator
batir
Автор:
(batir)
Статус:
Опытный писатель (290 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть