Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Учасники протестів у Донецьку здали частину зброї, однак ОДА під контролем сепаратистів

2014-04-08 12:48 Учасники протестних акцій у Донецьку здали частину зброї, заявив міський голова Олександр Лук’янченко. Мер міста наголосив, ...

Учасники протестних акцій у Донецьку здали частину зброї, заявив міський голова Олександр Лук’янченко. Мер міста наголосив, що негативно ставиться до сепаратистських закликів, що лунають сьогодні в Донецьку. Водночас він висловив думку, що така ситуація склалася через небажання зрозуміти проблеми з боку центральних органів влади.

Лук’янченко висловив сподівання, що «уряд і Верховна Рада України почують людей», інакше вони «сподіватимуться на захист сусідньої держави».

У той же час, сепаратисти, які що захопили Донецьку облдержадміністрацію, готуються до штурму будівлі силовими структурами й попросили жінок залишатися в будівлі ОДА, повідомляє видання «Остров».


«А ви, жінки, у жодному випадку не розходіться! Ну не будуть по вас стріляти. Вони просто не мають права. Залишайтеся, стійте тут, милі жінки», – закликали вони. Сепаратисти продовжують зміцнювати барикади. По всьому периметру донецької ОДА можна побачити підготовлену сепаратистами велику кількість розібраної брущатки.

У понеділок самопроголошена «народна обласна рада» Донецької області ухвалила рішення щодо створення Незалежної Донецької республіки і її входженні до складу Росії. «Народна обласна рада» засідала у захопленій напередодні будівлі Донецької обласної ради/обласної державної адміністрації.

Сьогодні ж Координаційний Комітет патріотичних сил Донбасу вирішив скасувати рішення «народної» облради про створення «Донецької республіки». Про це йдеться в заяві прес-служби КПСД. http://www.radiosvoboda.org/content/article/25325295.html

ПиСи. Як же вони різняться із Майданом. На Майдані навпаки, просили жінок і неповнолітніх у важкі та небезпечні періоди залишити Майдан і розходитись по домівках, а ці, точно, як фашисти, прикриваються жінками. Сволота і боягузи - інших епітетів ці "борці" від мене не дочекаються.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2014, 12:48
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть