Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що пропонується (с)

2014-04-17 17:44 Вітаю всіх дописувачів ресурсу з перемогою здорового глузду над півторарічним затьмаренням футбольної свідомості! Голос кожного з ...

Вітаю всіх дописувачів ресурсу з перемогою здорового глузду над півторарічним затьмаренням футбольної свідомості!

Голос кожного з нас був почутий та врахований, колективні сеанси афірмації (с) дали свої результати і є впевненість, що покращення настало вже вчора.

Продерши очі від солодкого похмілля, закликаю не опускати епістолярної зброї, не закопувати віртуальну сокиру війни і не піддаватись на провокації галасливої «інтернет-кузьми».

Революція не закінчена!!! Програма спротиву футбольному свавіллю триває!!!

І так, що пропонується:

  1. Заснувати радикально налаштоване поважне товариство з обмеженою відповідальністю «Перший сектор».

  2. Залучити до правлячої верхівки товариства непересічних блогерів з dynamo.kiev.ua, розбавити цей пузатий натовп бійцями кібер-сотні та напівоголеними дівками на підпитку.

  3. Шляхом проведення спецоперації захопити перший сектор на НСК Олімпійський, протягом десяти хвилин з часу захоплення провести референдум серед бригади стадіонних агрономів, після чого вивести перший сектор з централізованого підпорядкування та проголосити незалежність.

  4. В обмін на гарантії не захоплення інших секторів, вимагати від керівництва НСК Олімпійський безперебійної поставки алкогольних напоїв та продуктів харчування на суверенну територію.

  5. Після визнання Першого сектору світовим товариством, запросити на дружні переговори президента ФК «Динамо» (Київ).

На порядок денний винести питання календарної дати початку війни чорно-помаранчевої та біло-синьої «рози», і на прогнозовану відповідь «што?», запустити дулю в лоб і в ультимативній формі довести, що ми з ганьбою жити не будем, а тому:

  • в обов’язковому порядку погоджувати з Першим сектором кількість вертикальних полос на формі, довжину рукава та фасон комірця;

  • за присутності представників Першого сектору, шляхом прозорого «ручного» голосування, затверджувати висоту скосу газонної трави;

  • посаду головного тренера скасувати, натомість ввести народну відповідальність за підбір гравців, тренувальний процес та обрання тактики ведення матчу. По кожному з цих питань проводити відкрите інтернет-голосування, на основі якого приймати колективне рішення;

  • націоналізувати автомобільний парк гравців, що не потрапляють в основний склад та у площину воріт з трьох метрів;

  • забезпечити вільний доступ на заміську тренувальну базу в Конче-Заспі, облаштувати на базі зони культурного відпочинку (мангал, лавочка, сміттєвий бак), встановити намети по продажу слабоалкогольних напоїв та відкрити пневматичний тир.

  • виправдати прізвище Миколи Несенюка та перевести його на посаду штатного несенюка горілчаних виробів для бійців Першого сектору;

  • Президенту щомісячно звітувати перед товариством про хід виконання покладених вимог та з виразним обличчям голови виконувати пісню «Динамо, Динамо, о-о-о».

Пропозиція не є вичерпаною, долучайтесь не будьте байдужими! Перемога десь поруч.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.04.2014, 17:44
Chiba
Автор:
(Chiba)
Статус:
Читатель (6 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть