Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тренер ДК. Версії.

2014-04-22 13:07 Шанс Реброву дати треба - це безсумнівно. Щоправда, 6 чи скільки ігор - шанс малуватий, но ...

Шанс Реброву дати треба - це безсумнівно. Щоправда, 6 чи скільки ігор - шанс малуватий, но з поправкою що він не чоловік сторонній тренерському штабу ДК - достатньо, імхо.

Чуда від Реброва я особисто не чекаю, но є якась невеличка надія що Блохін і Ребров все робили правильно, окрім якихось нюансів, наприклад, невдалої поведінки ГТ чи тіпа того.

І тоді, можливо, стан команди стабілізується і гравці покажуть що вони таки чогось варті не лише по зарплатній відомості а й по спортивних чи ігрових якостях. Це мабуть єдине, що можна реально отримати від Динамо до кінця сезону.

Ну а далі - х.з. Якщо Динамо ГРАТИМЕ при ССР і видасть результат, то ясно що нема сенсу робити кардинальні зміни - треба буде продовжувати гнути все ту ж лінію. А результати наступного сезону, та скоріш уже навіть літа-осені покажуть Реброва як ГТ Динамо.

Якщо ж нинішнє піке Динамо продовжиться, то значить що курс тренерського штабу (при участі ССР) був цілком хибним чи недосконалим і сенсу в участі Реброва головним на містку буде мало.

Тоді звісно треба буде шукати нового ГТ. Кого би хотів я? Чесно сказати - навіть не знаю. Із українських кандидатів Грозний, Григорчук, Маркевич, Калітвінцев - всі не без недоліків. Головний із яких - дефіцит управління топовою командою. Те саме можна сказати й про Кучука, Калітвінцева.

Не хотілося би транерства від "тіней минулого" - Бишовця, Павлова, Фоменка і пр. Попри певні успіхи у цих тренерів, не вважаю що у команди з ними буде перспектива - буде лише тимчасовий результат а закінчиться все як із Сьоміним. Тобто їх нехитру тактику швиденько прорахують і команда після ривка здується надовго.

По іноземцях щось сказати важко. Найуспішніші тренери у Європі працювали у сильних чемпіонатах. А це означає, що їх тренерський успіх в значній, дуже значній мірі залежить саме від великої кількості ігор високого рівня. Плюс - від колосальних європейських бюджетів.

Як на мене, Ахметов правильно вибрав собі Луческу. Він взяв тренера, що близький до нас менталітетом, має деякий авторитет у єврофутболі, має досвід керування європейською командою і досягав успіхів на європейській арені із клубами НЕ-ТОП чемпіонатів.

Кого тоді шукати? Імхо, треба рити в чемпах Туреччини, Бельгії, Греції... Можливо ще подивитись на команди Голандії, Португалії, Італії. Подивитись які команди з цих країн чогось досягали в єврокубках протягом останніх 5-ти років і далі аналізувати роботу тренерів цих команд.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2014, 13:07
22.04.2014, 13:07
175997 5 FIL, P.S., pavel145, prykh61, kon.an.1804
Valerra
Автор:
(Valerra)
Статус:
Эксперт (7074 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть