Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Франков: Що чекає тепер на Блохіна?

2014-04-24 07:28 Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков поділився думками щодо звільення Блохіна, його досягнень у "Динамо" та ...

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков поділився думками щодо звільення Блохіна, його досягнень у "Динамо" та майбутнього тренера і клубу.

"Не потрібно бути семи п'ядей у чолі, щоб констатувати: немає вболівальника "Динамо", який не зрадів би звільненню Блохіна! Ну хіба що серед зовсім близьких людей Олега Володимировича, які разом з ним втратили здатність до хоча б найменшого адекватного сприйняття.

.. Самі по собі вимушені зміни - завжди штука сумна, але в даному випадку реакція у всіх була приблизно однаковою. Після фінального свистка розходилися як у воду опущені, але отримавши новину "відправили у відставку" - піднеслися духом і навіть накотили на радощах, не забувши нишком подякувати суперника.

У всьому переліку тих, хто намагався нагадувати про велич "Динамо", позиції ОВБ виглядають найбільш вразливими. Блохін іскрився амбіціями, але нічим не зумів їх підтвердити, явивши нам абсолютно некеровану команду і не побажавши пояснити, що відбувається; при ньому "Динамо" відкотилося не тільки в Україні, але і в Європі на зовсім вже непристойний рівень. "Динамо" зробило найглибше падіння у своїй українській історії, вкрай рідко перемагаючи в мало-мальськи "горлових" матчах. Подвійна перемога над нинішнім "Металістом", як ви розумієте, не в рахунок або не зовсім в рахунок - матчі з "Дніпром" і "Шахтарем" куди більш показові.

Олег Володимирович, перебуваючи на своїй вершині світу, не прагнув хоч якось налагодити контакт з пресою і вболівальниками - на зворотний зв'язок йому було найвищою мірою наплювати. Звідси легко зробити висновок, що і з футболістами він поводився подібним чином. Мабуть, і тут ніхто не заплакав в ніч з середи на четвер і на ранковому тренуванні.

У Блохіна ще є шанс увійти в тренерську історію "Динамо" в позитивному ключі: якщо Сидорчук, Цуріков і Макаренко стануть для киян настільки ж важливими і незамінними гравцями, як Ярмоленко, Гармаш і Хачеріді - пряма спадщина недовгого і бурхливого часу правління Валерія Газзаєва. Що ж, в плані прогресу гравців інтереси Блохіна та "Динамо" збігаються цілком і повністю, особливо якщо додати Безуса.

Яка подальша тренерська доля аж ніяк не старого ОВБ? Вважаю, його шлях лежить за межі України, а вже який буде рівень нового його клубу і чи буде він взагалі - Бог знає. Або Шандор Варга", - написав Артем Франков.

Источник: http://footballtransfer.com.ua/ua/news-42622.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.04.2014, 07:28
24.04.2014, 07:28
176144 1 Oler
Boris67
Автор:
(Boris67)
Статус:
Наставник (4091 комментарий)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 4
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть