Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи звільниться з роботи Микола Несенюк?

2014-04-25 14:27 Вже протягом певного часу, експертом радіо- програмі Футболоманія, що виходить на хвилях Радіо Промінь( кожного понеділка ...

Вже протягом певного часу, експертом радіо- програмі Футболоманія, що виходить на хвилях Радіо Промінь( кожного понеділка та четверга о 21.13) є Микола Іванович Несенюк

Звичайно, він там наговорив дуже багато чого. «Перлів» вистачає. Але мова не про це. Микола Іванович у своїх висловлюваннях завжди настроєний дуже скептично на рахунок команди Чорноморець Одеса, та її тренера зокрема.

Всі слухачі мали можливість переконатися в цьому. А деякі дозвонювачі, навіть робили Миколі Івановичу зауваження, на рахунок упередженого ставлення до команди з Одеси

Мовляв, що це за команда така в Одесі? Непотрібні нікому в Україні гравці, та другосортні легіонери, які нікому не потрібні. ЛЄ як така в Одесі нікому не потрібна. Якщо пройдуть один-два раунди це вже буде дуже добре.

Роман Йосипович Григорчук, взагалі, не тренер. Мовляв, він ніколи не працював з серйозними командами і перед ним ніколи не стояли серйозні завдання. Що ми бачимо зараз:

  1. Чорноморець припинив свою участь в ЛЄ на тій же стадії, що і Динамо. На мою думку більш достойно. В матчі відповіді шанси одеситів були до 80-ї хвилини.

  2. В груповому раунді Динамо та Чорноморець набрали однакову кількість очок -10. Хоч група в одеситів була сильніша.

  3. Чорноморець в особистих матчах з Динамо набрав 4 очки. Не поступившись в жодному компоненту більш іменитому супернику.

  4. Якби, легіонери не залишили Одесу, то Чорноморець міг сміливо боротися з Динамо за 3-те місце.

  5. Чорноморець пропустив на 11 м»ячів меннше ніж Динамо.

Якщо станеться так, що Роман Григорчук очолить Динамо чи вистачить сміливості в Миколи Івановича звільнитися з роботи? Взагалі, я вважаю, що кожна людина повинна займатися однією справою. А то, виходить так, що з ранку – журналіст, вдень – працівник клубу, а вже вечері – експерт.

В той же час, в Динамо роботи дуже багато. Відвідуваність матчів стрімко падає( навіть на Шахтар можна було купити квиток в день матчу без проблем). Журнал Динамо, якщо ще видається, то нікому не потрібний. Не організовується жодних презентацій ( роздають його під час зустрічі з вболівальниками). Робота фан-шопів теж не ефективна( можна без проблем купити в інтернет-баригів які в рази дешевше та і простіше, навіть в деяких продавців можна зробити замовлення). Для кого він працює в такій ціновій політиці? Історія, що іноземці скуповують все в фан-шопі виглядає трохи смішно.

Але, на жаль, в Миколи Івановича завжди своя правда. Кожен раз різна…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.04.2014, 14:27
25.04.2014, 14:27
176295 2 DrogobychZaDynamo, MYY
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть