Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Паралельні паралелі.

2014-04-29 15:03 Звиняйте за багато букавок. 1989р. повалення режиму та страта Чаушеску – Румунія де-факто вийшла з соц..табору. ...

Звиняйте за багато букавок. 1989р. повалення режиму та страта Чаушеску – Румунія де-факто вийшла з соц..табору. Листопад 1989р. початок Оксамитової революції в Чехословаччині – як наслідок вихід з соц..табору, утворення окремих держав Чехії та Словаччини. 80-ті роки. Польща, профсоюз «Солідарність». Майже 10 !

!!! років боротьби і в вересні 1989р. формується перший не комуністичний уряд. В 1988р. зміщений з посади Генсек Угорської соціалістичної робочої партії Янош Кадар, початок демократичних перетворень в Угорщині. 1990р. в Болгарії проходять перші вільні вибори. 1989р. падіння Берлінської стіни.

Розпад СРСР !!!

2003 революція в Грузії. 2005, 2010 революції в Киргизії. 2009 заворушення в Молдові. Реформи і розвиток Азербайжану. Вступ до ЄС Литви, Латвії та Естонії 2004, 2013-2014 революції в Україні.

А дальше розпад росії????

росія створює країнам що планують порвати з совком серйозні проблеми: Нагірний Карабах, Придністров’я, Абхазію та Пд.Осетію. Наступним мав бути Крим, і в Криму мали відбуватися події аля на Донбасі, аде «діяльність» нової «влади» призвела до того, до чого Хутін Пуй і не очікував. Дороги у нього назад не було, а посєму анексія Криму. Але від наміру створити «геморой» Україні, тов.. не відмовився, і зараз іде конфлікт на Донбасі. Завдання заколотників не референдуми, не статуси і т.п, не переговори і не умови, а конфлікт заради конфліку із убивствами, терактами, заручниками і т.п. Стабільна горяча точка на карті України. Наступною буде Одеса. Керуючись логікою створення конфліктів потрібно: наявність депресивного населення, високий рівень бандитизму, корумпованість і продажність силових структур, певний відсоток росіян, людей що не асоціюються себе українцями, громадянами України та лояльні до росії. А найкраще для цього якраз підходить Одеса-мама. Цікавим є факт можливості проникнення диверсійних груп з Придністров’я. Чому надактивно Хутін пресує Україну? Для пересічного москаля, не путати з народним депутатом Москалем, Прибалтика щось таке далеке, Грузія, Молдова, Азербайжан і т.п – це щось другосортне, асоційоване з вином, виноградом і ін..фруктами. Україна- за роки радянської пропаганди- брати-словяни, дружні народи і т.п., і жодні докази не допоможуть москальській пропаганді обманювати народ, у випадку коли Україна поборе корупцію, зремонтує дороги, вийде на новий якісний рівень життя. Те саме було коли жителі Союзу не те що в Зах.Європу потрпляли, а хоча б в Східну Європу, зокрема в Югославію. І для людей уже не такими цікавими ставали досягнення в космонавтиці, як звичайні джинси, магнітофон чи телевізор, не говорячи про автомобіль чи сервіс, а також така сяка свобода. Ейфорія на підтримку Хутіна, десь перегукується з війною в Афганістані. Священний обов’язок, комунізм, партія, і тільки перші цинкові гроби застали людей змінити думку. Як пояснити людям з села, що син з бідної сім’ї їхав у «груз 200», а син голи колгоспу служив (такі були часи) в Києві чи НДР? Це були запитання без відповідей….Тисячі мовчазних запитань приходили з кожним убитим, пораненим чи пропалим безвісти. Це все чудово розуміють в кремлі. Вони хапаються за останню соломинку для збереження всласної вигоди, збереження власних капіталів. Але їх час уже настав. З Володимира імперія зла почалася, на Володимирі вона і закінчиться.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.04.2014, 15:03
29.04.2014, 15:03
176630 4 ashpa1, A1398, sergakk, LYBITELERUDIT
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4957 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ 0 : 2   24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть