Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відкритий лист Конькову від Ультрас

2014-04-30 12:26 Ультрас написали відкритий лист Конькову, в якому наполягають перенести фінал Кубку України із Харкова до Львова ...

Ультрас написали відкритий лист Конькову, в якому наполягають перенести фінал Кубку України із Харкова до Львова

Ультрас 16-ти футбольних клубів України звернулися до президента ФФУ із проханням перенести фінал Кубку України із неспокійного Харкова. Повний текст відкритого листа читайте нижче:

Президенту ФФУ Конькову А.

Д.

Відкритий лист

Шановний Анатоліє Дмитровичу!

Ми, футбольні вболівальники України, наполягаємо на перенесенні фінального матчу Кубку України з міста Харків у інше місто.

Проведення фінального матчу у місті Харкові наражає на небезпеку численних вболівальників, які захочуть відвідати цей матч. Адже зараз у Харкові присутні численні агресивні антидержавні елементи. Приїзд ультрас вони можуть використати для організації масштабних провокацій, як це сталося нещодавно під час проведення матчу Прем’єр ліги між харківським Металістом та дніпропетровським Дніпром.

Слід також згадати інцидент з побиттям громадян України на трасі Полтава – Харків, серед яких теж були футбольні ультрас. Отже, небезпека існує ще і на шляху до місця проведення фінального матчу.

Чи враховувала ФФУ ці факти, обираючи Харків?

Сподіваємося, що ФФУ перегляне своє рішення. Інакше це виглядатиме як навмисне сприяння загостренню громадянського конфлікту в Україні, що містить ознаки державної зради.

Натомість, пропонуємо провести фінальний матч у Львові. Це місто максимально віддалене від східного кордону, та ще ніколи у своїй історії (!) не приймало фінал Кубку України (на відміну від Харкова, який приймав фінал тричі за останні 6 років, включно з минулорічним).

Крім гарантій безпеки, численні вболівальники України отримають можливість переконатися у гостинності та доброзичливості львів’ян, що матиме позитивний вплив на гуманітарну ситуацію в Україні. А сам матч пройде у святковій атмосфері та при повних трибунах.

Ультрас: «Шахтар», «Чорноморець», «Славутич», «Динамо», «Карпати», «Дніпро», «Зоря», «Металіст», «Металург Д», «Ворскла», «Іллічівець», «Севастополь», «Волинь», «Говерла», «Металург З», «Таврія».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.04.2014, 12:26
30.04.2014, 12:26
176703 1 MYY
lionel_07
Автор:
(lionel_07)
Статус:
Наставник (1013 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть