Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Українців не здолати !

2014-05-02 18:43 Ось як воно буває - зранку ти прокидаєшся, хочеш піти на матч за участю улюбленої команди, ...

Ось як воно буває - зранку ти прокидаєшся, хочеш піти на матч за участю улюбленої команди, власне, йдеш із хлопцями на стадіон. І тут - бац! - тебе вже немає... Вся Україна у скорботі.

Спільні проблеми єднають. Це факт. Події, що сколихнули Україну в кінці листопада минулого року дають відгомін і досі.

Та і навряд чи ми вже колись забудемо про Євромайдан та, тим паче, про Небесну сотню. Ми просто у противному випадку зганьбимо не тільки пам'ять про загиблих, а й власне всю історію свого народу. Революція консолідувала усі прошарки нашого населення. Інша справа -який вектор у підсумку вони обрали. Так чи інакше, під час протистоянь владі ми стали свідками єднання багатьох людей. Ультрас осторонь, звісно ж, не залишились. Та чи могли вони, врешті-решт, заплющити очі на вбивства, корупцію та просте бажання жити у кращій державі? Не могли. Бо вони і є однією із тих часточок, ба! іскринок, що рухають народом. Так було свого часу в Югославії. так було і в Туреччині.

Усе розпочалось перемир'ям між уболівальницькими колективами та обороною Майдану, наразі актуальними є спільні марші між принциповими суперниками в унісон із виконанням, мабуть, найпопулярнішого хіту весни. Самі знаєте якого. Через "ганебні" висловлювання в бік московського дідька та подальшу реакцію з боку керівництва власного клубу, ультрас донецького "Шахтаря" сьогодні підтримувати своїх улюбленців не будуть. Так і має бути - ми ж хочемо. щоби в нас була насправді ЄДИНА країна?!

Проблема в тому, що поки у Києві можновладці між собою торгуються, ділять до сих пір портфелі, то на Сході ситуація вийшла з-під контролю. Сьогоднішній марш прихильників "Чорноморця" та "Металіста" в Одесі плавно перейшов у сутичку із сепаратистами. Є скорботні наслідки - загинув уболівальник "моряків".... Вічна пам'ять...

Як віщує "Еспресо ТВ", то на даний момент уже вбито двоє людей... Тим часом люди швидко мобілізуються. (Павло К.)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.05.2014, 18:43
PravuJ
Статус:
Опытный писатель (427 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть