Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Лист міського голови Львова Андрія Садового

2014-05-14 10:20 Шановний Анатолію Дмитровичу Львів – місто, що пишається своєю насиченою футбольною історією. Перший футбольний матч на ...

Шановний Анатолію Дмитровичу Львів – місто, що пишається своєю насиченою футбольною історією. Перший футбольний матч на території України та Польщі був зіграний у Львові. Активні виступи футбольного клубу «Карпати» у чемпіонаті України та Єврокубках завжди привертали увагу любителів футболу. У 2012 році новим поштовхом у розвитку міста та спорту зокрема стало успішне проведення чемпіонату Європи з футболу ЄВРО 2012.

У Львові зросла зацікавленість футболом та був збудований красень-стадіон «Арена-Львів». Стадіон є «щасливим» для нашої збірної України, адже усі її матчі на цьому стадіоні завершувались успішно. За ці роки Львів став прикладом толерантності, поваги до вболівальника та шанування справжніх футбольних традицій. Футбол став невід’ємною складовою частиною життя львів’ян. _Відтак, звертаюсь до Вас із пропозицією проведення фіналу кубка України з футболу сезону 2013/2014 року у Львові. Переконаний, що надсучасний стадіон «Арена-Львів» зможе достойно прийняти такого рівня матч та забезпечити належні умови для команд, гравців, вболівальників._Шановний Анатолію Дмитровичу

Львів – місто, що пишається своєю насиченою футбольною історією. Перший футбольний матч на території України та Польщі був зіграний у Львові. Активні виступи футбольного клубу «Карпати» у чемпіонаті України та Єврокубках завжди привертали увагу любителів футболу.

У 2012 році новим поштовхом у розвитку міста та спорту зокрема стало успішне проведення чемпіонату Європи з футболу ЄВРО 2012. У Львові зросла зацікавленість футболом та був збудований красень-стадіон «Арена-Львів». Стадіон є «щасливим» для нашої збірної України, адже усі її матчі на цьому стадіоні завершувались успішно.

За ці роки Львів став прикладом толерантності, поваги до вболівальника та шанування справжніх футбольних традицій. Футбол став невід’ємною складовою частиною життя львів’ян.

Відтак, звертаюсь до Вас із пропозицією проведення фіналу кубка України з футболу сезону 2013/2014 року у Львові. Переконаний, що надсучасний стадіон «Арена-Львів» зможе достойно прийняти такого рівня матч та забезпечити належні умови для команд, гравців, вболівальників.

Сподіваюсь на Вашу підтримку.

З повагою

Львівський міський Голова А. Садовий

http://1927.kiev.ua/

PS Велике питання, чи цей лист побачить коньков!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.05.2014, 10:20
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть