Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Яецнюк готовий дати Донбасу більше самостійності, якщо там знайдуть 34 млрд для дотацій

2014-05-17 18:18 За його словами, до моменту внесення змін до Конституції та до Бюджетного кодексу можна провести економічний ...

За його словами, до моменту внесення змін до Конституції та до Бюджетного кодексу можна провести економічний експеримент в окремих областях України.

''Хочу відразу зазначити, що той експеримент, який нам пропонували - ''податки ми у себе залишаємо, а шахтарям ви будете платити з центрального бюджету'' - тут є питання", - зазначив .

При цьому він запропонував представникам східних областей обдумати питання про перехід на більший ступінь фінансової самостійності.

"Якщо ви готові до того, щоб піти на підвищений ступінь економічної самостійності - ми готові до цього теж. Тільки дуже добре подумайте перед тим, як переходити на цю економічну самостійність", - сказав Яценюк і додав: пряма дотація центрального бюджету на 180 тис. шахтарів становить 34 мільярди гривень.

Разомз тим Яценюк заявив, що має намір надати російській мові особливого статусу.

За словами прем'єра, ''і для російської мови, і для мов нацменшин" введуть особливий статус, а в та Луганську марно скаржаться на те , що їх не чують в Києві.

"За всі роки незалежності в Донецьку і Луганську ніколи не було київської влади. Система управління завжди була в руках місцевих еліт. Зараз уряд не просто чує, але і хоче зробити все, щоб ситуація стабілізувалася. Слід зробити так, щоб Київ чув Донецьк, Донецьк - Луганськ, а Луганськ - Львів", - зазначив Яценюк.

При цьому він зазначив, що незмінною залишається позиція уряду щодо децентралізації влади.

''Саме нинішній уряд виступив з ініціативою ліквідації державних адміністрацій на місцях з передачею фінансових повноважень виконкомам місцевих рад. При цьому центральна влада повинна мати державне представництво, яке отримає функцію ''загального нагляду" за дотриманням законодавства на відповідній території", - додав Яценюк.

Також прем'єр виключив можливість з терористами.

"Той, хто з автоматами розстрілює людей - не хоче миру для України. Переговорів з ми вести не будемо", - заявив Яценюк.http://svitua.com.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.05.2014, 18:18
17.05.2014, 18:18
178351 2 rosa196311, jekaonelovefcdk
ashpa1
Автор:
(ashpa1)
Статус:
Начинающий писатель (112 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть