Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як я був у редакції ''ПроФутболу''. Розповідь і фото.

2014-05-25 17:11 Усе почалося з моєї переписки з Костянтином Андріюком у Твіттері у лютому цього року. Неважливо про ... Як я був у редакції ''ПроФутболу''. Розповідь і фото.

Усе почалося з моєї переписки з Костянтином Андріюком у Твіттері у лютому цього року. Неважливо про що ми переписувалися, але за місяць нашої переписки, Костянтин, надіслав мені на емейл повідомлення, що він запрошує мене у редакцію "ПроФутболу". Я звісно відповів - що обов'язково відвідаю редакцію, коли Збірна гратиме у Києві.

І ось це сталося.

Я приїхав до Києва 22 травня, о 13:45 (потяг запізнився на 1:45, бо Слов'янськ об'їзджали), а о 14:00, я отримав СМС, що Костя, очікує мене у редакції. Я звичайно ніколи не міг очікувати, що мене, звичайного вболівальника, запросять у редакцію "ПроФутболу". Андріюк під'їхав вчасно, і ми пішли до будинку, де знаходиться канал 2+2. На вході була серйозна охорона, але під гарантії Кості, мене пропустили. Відразу ж ми піднялися на другий поверх, і попрямували до кабінету, де сидить уся редакція "ПроФутболу". Як тільки ми зайшли до кабінету, то як я зрозумів, усі були приємно здивовані побачивши Костянтина разом зі мною. Я звісно ж привітався з усіма. Спочатку з Олександром Золотогорським та Володимиром Кобельковим. І найдивніше те, що я одразу не помітив Олександри Лободи, я працювала з редакторами над новою програмою "ПроФутболу". І звісно з нею привітався теж. Потім посипалися жарти від Кості Андріюка у бік колег. Атмосфера була дуже позитивною :) Далі ми попрямували до студії "ПроФутболу". Але нажаль, або на щастя, у студії знімалася нова програма "Світське життя" з Катериною Осадчою. Студія для "ПроФутболу" та "Світського життя" - одна і таж сама. Просто декорації змінюють. Після цього ми з Костею повернулися до редакції "ПроФутболу", де я зробив фото, які ви можите бачити у цьому блозі. Після цього я попрощався з Костею, і ми вийшли з будинку, і пішли кожен у своєму напрямку.

P.S. За моїми підозрами, Костянтин Андріюк - вболіває за Динамо. Те як він реагував на кожну невдачу Динамо у цьому сезону, наштовхує на певні думки. Я стверджувати на 100% не можу, що він вболівальник Динамо, але як і багато людей у цій країні, йому теж не приємно бачити Динамо на четвертому місті минулого ЧУ. Занепад Динамо - це шок для багатьох любителів футболу в Україні.

Дружня атмосфера у редакції ''ПроФутболу''. Коментатор Володимир Кобельков (ліворуч) та журналіст Костянтин Андріюк (праворуч).

І звісно фото красунечки - Олександри Лободи.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.05.2014, 17:11
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть