Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як я їздив на матч Україна - Нігер.

2014-05-30 15:16 Навіть не замислювався, чи їхати на цей матч. Відразу вирішив, що їду. Навіть не зважаючи на ...

Навіть не замислювався, чи їхати на цей матч. Відразу вирішив, що їду. Навіть не зважаючи на усю небезпеку, яка могла мене очікувати на шляху з Луганська до Києва. Узяв з собою прапор України, і поїхав на вокзал. Приїхавши на залізничний вокзал, і підійшовши до свого вагону, був приємно здивований почувши українську мову.

А зайшовши у вагон ще більше здивувався, бо більша частина пасажирів у вагоні розмовляла українською. Просто люди були з півночі Луганської області, для яких українська справді рідна мова. І як тільки потяг від'їхав від Луганська, нас попередили, що ми можемо запізнитися на декілька годин. Бо ми повинні були об'їзджати Краматорськ та Слов'янськ. І ми поїхали через Горлівку, Красноармейськ та Павлоград...... Діставшись Павлограда, ми вже запізнювалися на 3,5 години. Я вже почав нервувати, бо міг запізнитися на зустріч у редакції "ПроФутболу". Але ближче до приїзда до Києва наш водій скоротив запізнення, і я запізнився на 1 год. 40 хв.

Відразу виїшовши з потяга, я попрямував до Майдану Незалежності. Підійшовши до Хрещатика, я побачив безліч наметів і відразу поринув у події ЄвроМайдану. Кількість барикад просто вражала мене. Пройшовшися повз Майдан, я попрямував до вулиці Грушевського. Потім на вулицю Інстітутську. Ця кількість лампадок та фото загиблих, просто шокувала мене :( У мене не вистачає слів, щоб описати увесь жах, якій явідчув побачивши ці фото :(

...І ось о 14:58 надходить повідомлення від Андріюка, щоб я приїзджав у студію редакції ''ПроФутболу''. Розповідь про мою зустріч з Андріюком, є в окремому блозі.

...Повернувшись з зустрічи, і погулявши вулицями Хрещатик та Інститутська, я попрямував до стадіону. По дорозі випадкоко зустрів Франкова, потис йому руку, і попрямував далі. І ось о 19:38 я нарешті зайшов на стадіон, і підійшов до лава запасних Збірної України. Атмосфера на лаві була позитивною :) Тімоха на Шевчук піджартовували над Хомчановським та Девічем.

...І ось за 45 хвилин, поблизу першого сектора, я побачив чарівну Катерину Осадчу. І звісно не міг впустити такох можливості і попросив Катерину сфоткатися з моїм прапором. Її фото я теж вже викладав на сайті. О 20:23 на тренування вибігли на розминку Збірні. Африканці багато реготали, поки проходили повз мене. Потім вийшли наші. І відразу почалася розминка поруч з тим містом, де я стояв. Заводилом на полі звісно був Євген Коноплянка :) Жарти так і сипалися..... І ось команди виходять на поле. Лунає Гімн України. До речі бодро Гімн співали навіть у центральних секторах.

Почалася гра. Перший тайм був не дуже швидким, як і увесь матч, але швидкі атаки нашим вдавалися. Перший гол ввів мене в екстаз (хоч якась радість для мене, як луганчанина). А ще дуже запам'яталися два журналісти з Вашингтону (приїхали на вибори), які почувши слова "ла-ла-ла-ла", затягнули англійською "putin - f...cking shit" та почали стрибати, почувши слова, "хто не скаче, той москаль" :) Другий тайм не відрізнявся від першого. Тільки мене дуже схвилювала невелички проблеми з очима у Євгена Коноплянки. Дякувати Богу усе обійшлося. Гол Нігера тільки розсмішив мене :) Хоча я трохи нервував, бо довго рахунок не змінювався. Добре, що Тарас забив переможний гол і конкретно підняв мені настрій :)

О 23:00 вболівальники почали виходи зі стадіону, і попрямувавши через увесь Майдан почали співати "путін - .......ла-ла-ла-ла" та інші "приємні" пісні про карлика з кремля. Пройшовши повз Майдан, натовп попрямував до метро Хрещатик. І що коїлося потім у вагоні метро, не передати словами :) Фанати почали кричати "хто не скаче, той москаль", і почали стрибати. Однією миттю я подумав, що вагон не витримає і перевернеться. Добре що обійшлося усе :) Приїхавши на вокзал о 23:35, я випив кави, і пішов трохи відпочити у зал очікування. Зайшовши до зали, я відразу підключився до розетки і ввімкнув інтернет. Почав читати Шуріка :)

.....І ось настав ранок. Вийшовши з зали, і випивши знову кави, я попрямував до свого Хюндаю. Скажу відразу, їхати на Хюндаї - це шикарно. Кондиціонер, електрика та Wi-Fi. Що ще потрібно ? Доїхав Хюндай точно за розкладом. Потім почекавши три години, я пересів на звичайний потяг Харків - Луганськ. Поїхали ми знову через Павлоград. І проїхавши Павлоград, за 1,5 години потяг почав виїзджати з Дніпропетровської області. І мене вразило те, на виїзді з Дніпра, скільки блок-постів з українськими прапорами було на виїзді з Дніпропетровської області, але як тільки в'їхали на теріторію Донецької області, то побачив колорада з автоматом :(

....І ось нарешті під'їзджавши до Луганська, мені стало стрьомно, бо у кишені лежав Прапор України. Дякувати Богу, я не побачив жодного сепаратиста, вийшовши з потягу. Потім сів на таксі і безпечно доїхав додому :)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.05.2014, 15:16
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть