Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Запущен опрос о недоверии нынешнему руководству ФФУ!

2014-06-12 18:46 Сам опросник тут: http://vybironline.com/ukranian_association_of_sport_journalists Асоціація спортивних журналістів України: вимагаємо змін! Що ще повинен зробити президент Федерації ...

Сам опросник тут:

http://vybironline.com/ukranian_association_of_sport_journalists

Асоціація спортивних журналістів України: вимагаємо змін!

Що ще повинен зробити президент Федерації футболу України Анатолій Коньков для того щоб органи управління ФФУ поставили питання про недовіру йому й, відповідно, про дострокові вибори президента національної футбольної асоціації?

Що повинен робити рядовий, пересічний уболівальник в умовах, коли чиновники Федерації футболу України, обласних федерацій футболу, асоціацій та ліг, в тому числі професійних, ігнорують положення речей, яке склалось в українському футболі?

Коли футбольна влада робить вигляд, що все усіх влаштовує, уболівальник, шанувальник та любитель футболу, саме для кого грають футболісти та якому повинні слугувати чиновники, має право на власний голос. Він повинен бути почутий для того щоб у вітчизняному футболі почали відбуватися зміни.

Одночасно, слід пам’ятати, що Статути ФІФА і УЄФА декларують принципи незалежності усіх членів – національних футбольних федерацій, і принципи невтручання в їх діяльність з боку третіх осіб. Саме тому ми не можемо висувати будь-які вимоги щодо змін у структурі управління Федерації футболу України, оскільки це може бути розцінено ФІФА та УЄФА як порушення статутних норм і призвести до негативних наслідків для українського футболу, навіть до призупинення членства ФФУ у ФІФА і УЄФА.

Разом із цим, ніхто не може лишити нас права голосу для того щоб бути почутими офіційними особами українського футболу. Тому ми пропонуємо усім небайдужим уболівальникам, простим шанувальникам футболу реєструватися на нашому ресурсі та продемонструвати своє бажання змін.

Це відкритий, чесний і демократичний шлях, який повинен засвідчити українському суспільству, футбольному та спортивному товариству країни, що настав час змінити відношення до того, що відбувається у вітчизняному футболі – спорті номер один в Україні.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2014, 18:46
MinGar
Автор:
(MinGar)
Статус:
Читатель (6 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 10
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 0   18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть