Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УЕФА: вирус-не вирус — играть!

2009-10-30 17:21 Асоціаціям і членам УЄФА До уваги президента і виконавчого директора Копії: Виконавчий комітет УЄФА Медичний комітет УЄФА Європейським членам Виконкому ФІФА ФІФА, Цюрих Шановні ...

Асоціаціям і членам УЄФА
 
До уваги президента і виконавчого директора
 
Копії:
 
Виконавчий комітет УЄФА
 
Медичний комітет УЄФА
 
Європейським членам Виконкому ФІФА
 
ФІФА, Цюрих
 
Шановні пані та панове!
 
У зв’язку із розвитком ситуації щодо поширення грипу A/H1N1 УЄФА змушений уточнити свою позицію у випадку, якщо заразяться гравці команд, що беруть участь в одному з наших змагань.
 
Згідно з вимогами Медичного комітету УЄФА, кожна команда є відповідальною за те, щоб її гравці були здоровими, а також за вживання необхідних запобіжних заходів відповідно до рекомендацій місцевих органів охорони здоров’я. Для обмеження ризику інфікування, а також відповідно до медичних рекомендацій і правил, встановлених органами охорони здоров’я, це також може включати вакцинацію проти A/H1N1.
 
Стосовно змагань УЄФА, то кількість гравців або членів команди, які можуть бути заражені вірусом A/H1N1, не є причиною для перенесення матчу.
 
До тих пір, поки у команд, що беруть участь у змаганнях УЄФА, буде достатньо придатних гравців, і місцева влада не вводитиме обмежень (то есть, я так понял: игру «Динамо» – «Интер» может запретить Черновецкий? — AWAW), всі їхні матчі повинні бути зіграні в дні, що відповідають регламенту змагань.
 
Запити про перенесення матчу будуть розглядатися в окремих випадках, але можуть вивчатися лише тоді, якщо клуб зможе довести, що у нього дійсно немає достатньої кількості придатних гравців. З огляду на те, що команди мають у розпорядженні достатню кількість гравців, щоб компенсувати відсутність хворих; а також зважаючи на те, що для участі у турнірах УЄФА клуби мають право вносити 25 гравців до списку А і необмежену кількість до списку В, матч може бути перенесений тільки за виняткових обставин.
 
Команда, в якій є інфіковані футболісти, має якомога швидше довести це до відома УЄФА і надати повні медичні звіти стосовно цих гравців. УЄФА також залишає за собою право призначити нейтрального, незалежного лікаря для огляду відповідних футболістів і вивчення їхніх медичних записів.
 
Будь ласка, негайно забезпечте цією інформацією всі клуби, що беруть участь у змаганнях УЄФА, а також всі відповідні відділи вашої національної асоціації.
 
Через занадто щільний календар ФІФА, УЄФА і внутрішніх турнірів існує мінімальна можливість переносу великої кількості матчів, тоді як іншого способу забезпечити проведення цих змагань немає. Тому ми розраховуємо на ваше розуміння і підтримку.
 
З повагою,
 
генеральний секретар УЄФА
 
Джанні Інфантіно

sport.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2009, 17:21
30.10.2009, 17:21
18179 0
AWAW
Автор:
(AWAW)
Статус:
Эксперт (11214 комментариев)
Подписчиков:
394
Медали:
Выбор редакции × 29
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть