Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У Раді федерації пропонують карати росіян, які відпочивають за кордоном

2014-08-07 21:56 Представники Ради федерації (верхньої палати парламенту Росії) пропонують посилити санкції, введені проти країн Заходу. Один із ...

Представники Ради федерації (верхньої палати парламенту Росії) пропонують посилити санкції, введені проти країн Заходу. Один із запропонованих механізмів - фінансові збори з громадян РФ, які виїжджають на закордонний відпочинок. Про це повідомляє російське агентство ІТАР-ТАСС, яке цитує заступника голови комітету Ради федерації з бюджету і фінансових ринків, Миколу Журавльова.

"Наша держава ще не вичерпала ресурс заходів, впровадження яких позитивно позначиться на вітчизняній економіці", - сказав він журналістам. На думку парламентаря, необхідно вивчити доцільність обмеження поставок автомобілів, безрецептурних ліків, у яких є російські аналоги, ряду товарів широкого вжитку. "Крім того, обмеження можуть стосуватися консалтингових послуг і франчайзингу. Також слід підтримати внутрішній туризм, ввівши підвищені збори з тих, хто виїжджає на закордонний відпочинок", - запропонував він. Він підтвердив, що заходи, які вводяться Москвою, є відповіддю на санкції ЄС. "Неможливо нескінченно розмовляти з Росією мовою санкцій, і відповідні заходи (з боку РФ) повинні спонукати наших західних партнерів до зваженого діалогу як з економічних, так і політичних проблем", - підкреслив сенатор Журавльов. Як повідомляла Європейська правда, в якості першого етапу санкцій Росія заборонила імпорт на територію РФ європейського продовольства, обмеживши доступ росіян до якісних продуктів харчування. В уряді РФ не виключають, що заборону буде поширено на інші групи товарів. Варто зазначити, що санкції Євросоюзу, навпаки, передбачали заборону експорту чутливих матеріалів в РФ. Імпорт товарів народного споживання Брюсселем не обмежувався, оскільки це могло б створити незручності для європейських споживачів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.08.2014, 21:56
07.08.2014, 21:56
185589 0
S_LEX
Автор:
(S_LEX)
Статус:
Наставник (2068 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Эмполи Наполи 1 : 0   20 апреля 19:00
Чемпионат Испании Валенсия Бетис - : - 20 апреля 19:30
Чемпионат Германии Унион Бавария - : - 20 апреля 19:30
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Арсенал - : - 20 апреля 21:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть