Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ребров - Оліпмік 0-0

2014-08-10 21:18 Я вже готовий до того що мій блог набере купу мінусів..і обвинувачень що я не фанат ...

Я вже готовий до того що мій блог набере купу мінусів..і обвинувачень що я не фанат Динамо. Вчорашній матч..мене як фаната просто розбив....морально.....!!!

Звісно Ребров легенда Динамо, і все таке....далі йде мова про те що дайте шанс....1 рік, 2 роки.....і так далі......( ми здається колись вже це проходили ) Добре ставлення до легіонерів, спільна мова з ними це ++++

Матчу з Олімпіком чекав як легкої прогулки.

...но!!!!! Склад команди з 2 опорніками...просто призвів до шоку......ну думаю ладно..прорвемся.....1 тайм був не то що ужасний, а просто жахливий!!! Ну надія помирає остання, думав зараз в 2 таймі вийдуть Гармаш, Бесуз і просто порвем Олімпік.....но замін 0.....ну ладно випустить скоро....підсилення в в напад і все буде добре. Но коли команда проводить 1 норм.заміну на 85хв. ( не будем рахувати вимушену заміну Сілви ) це просто шок і не розуміння що відбувається. Може ми з вами і з Ребровим різні матчі дивилися????

Я лиш Реброва звинувачую в тому що ми втратили очки з Олімпіком...і скажу чому:

1) Кравець росхвалений Ребровим...показав який він форвард..де підлсилиння???? 2) Здивування що Олімпік буде грати автобусом....а що були інші варіанти, чи думали що вони будуть роскриватися.... 3) Коли тренером Дніпра був Рамос...він навіть міг перейти і в 3 форварди....залишити 2, 3 цент..захисників...він рискував...але він намагався виграти....а тут ми бачим просто спостерігання за позором твоєї команди. А слова на пресс - конференції -----В какой-то мере план на игру мы выполнили. мене просто вивело із себе...1 удар в створ воріт це виконання твого плануу??? Дякую но мене вже дістали "тренери" з Динамівським серцем!!! Досить мучити фанів.

Дякую за увагу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.08.2014, 21:18
Dinark
Автор:
(Dinark)
Статус:
Читатель (45 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть