Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відкритий лист Прем'єр-Міністру України Тимошенко Ю.В.

2009-11-05 15:00 Шановна, Юліє Володимирівно! У фракції БЮТ у Верховній Раді України перебуває пан Данилов, який нині називає ...

Шановна, Юліє Володимирівно!

У фракції БЮТ у Верховній Раді України перебуває пан Данилов, який нині називає себе "президентом Української Прем'єр-ліги" (надалі - УПЛ) з футболу.

Я розумію, що політика поза спортом, але... Такого зухвалого функціонера наш футбол ще не знав. Майстер перекручування положень тих чи інших нормативних документів, які регламентують порядок проведення чемпіонату України з футболу, на користь однієї із команди; людина, яка особисто порушувала, як президент ФК "Харків", вимоги документів УПЛ за своїм же підписом; найвірніший друг славнозвісного літературного шахрая Остапа Бендера, дійшов до того, що почав діяти проти збірної нашої Держави.

Як нам, простим уболівальникам збірної України, зрозуміти ту впертість, яку проявляє пан Данилов, лише б не відміняти 13 тур УПЛ, щоб наші футболісти-збірники, які будуть у складі збірної України виборювати право участі у Чемпіонаті світу з футболу в ПАР у 2010 році, не мали можливості відпочити та належним чином підготуватися до найважливішого матчу сезону.

Аргументи пана Данилова - шахливі за своїм цинізмом. Для нього футбол - це як виграшка, а не ще один привід для національної гордості за країну. У той час, коли гравці збірної, які грають за київське "Динамо", донецький "Шахтір", дніпропетровський "Дніпро", полтавську "Ворсклу" та львівські "Капрати", мали б декілька днів відпочинку та реабілітації від виснажливий поєдинків внутрішньої першості, Кубку країни, єврокубків, пан Данилов погрожує безцеремонними та такими, що принижують авторитет держави, діями, аж до звернення до міжнародних спортивних судових інстанцій лише з однією метою - з метою проведення 13 туру першості України, який в інтересах збірної України ФФУ перенесла на весну 2010 року. І ніхто і ніщо цьому "функціонеру" - не указ.

Скажіть, шановна Юліє Володимирівно, як нам, простим уболівальникам, визначатися зі своїм вибором на виборах Президента України, якщо у фракції одного із кандидатів Президента є такий "данилов", який всіляко діє всупереч інтересів збірної? Можливо Вам вдасться взнати від нього істину причину такої поведінки?

З повагою, уболівальники збірної України.

P.S.

Хто хоче - підписуйтеся в коментарях.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.11.2009, 15:00
05.11.2009, 15:00
18636 0
RomanSumy
Автор:
(RomanSumy)
Статус:
Наставник (2091 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть