Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

У "Правому секторі" запропонували хитру тактику війни на Донбасі та у Криму

2015-01-05 23:55 Збройним силам України варто перейти на Донбасі від гібридної війни до диверсійної. Осторонь не повинен залишатись ...

Збройним силам України варто перейти на Донбасі від гібридної війни до диверсійної. Осторонь не повинен залишатись й Крим.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Денис Тимошенко, цитуючи думку одного з лідерів "Правого сектора" Ігоря Мазура.

Журналіст зазначив, що гібридна війна по-путінськи не несе Україні нічого райдужного у близькій перспективі.

"Ймовірно, українців очікують нові хвилі мобілізації, обстріли блокпостів і позицій на Донбасі, терористичні акти в Одесі та Харкові. Це все триватиме й далі за умови, якщо ми гратимемо за чужими правилами", - зазначив Тимошенко.

Водночас, за його словами, ветерани різних воєн радять удосконалити нашу військову тактику на сході та півдні України.

Зокрема, ветеран кавказьких воєн і учасник так званої АТО Ігор Мазур вважає, що зараз логічно перейти до прямої диверсійної війни на територіях, які не контролюються українською владою. Йдеться про Крим та окуповані райони Донбасу.

"Необхідно засилати туди невеличкі партизанські загони, які будуть наносити точкові удари: підривати мости, трансформаторні станції тощо. Ми маємо створити для тамтешніх органів влади, колаборантів максимально несприятливі умови життєдіяльності", - наголосив Мазур.

Крім того, на його переконання, варто запровадити жорстку процедуру покарання злочинців і зрадників, які сховались за межами України.

"Якщо на території України практикується викрадення її громадян і вивезення їх до Росії, то чому ми не можемо на території Криму, який є українською землею, заарештовувати запроданців, збіглих офіцерів "Альфи", "Беркуту", через яких загинули наші громадяни, "Небесна сотня", українські військові, і доправляти їх на материкову Україну, аби судити?" - поцікавився націоналіст.

За його словами, злочинці мають боятись.

"Хай вони погано сплять, їх непокоїть страх, хай вони постійно думають про те, що їх чекає розплата за скоєні злочини", - заявив політик.

Мазур пояснив, що такі диверсії і арешти можуть здійснювати спеціально вишколені українські спецпідрозділи.

"Для цього потрібно створити вишкільну базу і залучити власних та іноземних військових фахівців", - резюмував він.

http://gazeta.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.01.2015, 23:55
sergakk
Автор:
(sergakk)
Статус:
Наставник (2439 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть