Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ху из ху?

2015-02-18 17:56 Здавалося б, хто повинен тобі бути рідніший: українець Заваров чи мароканець Беланда. Відповідь кожень найдіть для ...

Здавалося б, хто повинен тобі бути рідніший: українець Заваров чи мароканець Беланда. Відповідь кожень найдіть для себе самі.

«Росія веде проти України справжню війну», - легіонер «Динамо» поспілкувався з французькими ЗМІ Марокканський півзахисник «Динамо» Юнес Беланда розповів французькому виданню Midi Libre, з яких причин в Україні триває війна.

«На жаль, бойові дії на сході України наразі не завершилися. Найгірше розуміти, що Росія веде проти України справжню війну. Мені радили покинути «Динамо» через це, але я не можу так підло вчинити щодо президента клубу.

Він забезпечив нам безпеку і виплачує зарплату, незважаючи на важку економічну ситуацію в Україні. Знаю, що кілька футболістів «Шахтаря» спробували втекти з клубу, але ФІФА наклала заборону на їх можливі трансфери.

Мені дуже подобається історія, тому я самостійно з'ясував причини військової агресії Росії. Україна відносно недавно стала незалежною країною, що ніколи не подобалося її північному сусідові.

Росія намагається чинити економічний і військовий тиск на Україну, саме так я можу пояснити окупацію Криму і війну на Донбасі. Росіяни не хочуть, щоб українці приєдналися до ЄС», - сказав Беланда.

Марокканець, який до переходу в «Динамо» кілька років захищав кольори французького «Монпельє», виступає за столичний клуб з 2013 року.

І друге інтервью

Заваров сообщил, что не будет воевать там, где живет его семья, пишет Tribuna.com.

«Могу сказать только одно: я никогда не буду воевать там, где живет моя семья и мои дети, где похоронены мои родители. Так и напишите. Просто хочу, чтобы наступил мир», — заявил Заваров в интервью изданию.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.02.2015, 17:56
Vovka_K
Автор:
(Vovka_K)
Статус:
Читатель (19 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть