Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ярославський зізнався, за скільки купив "Металіст".

2009-11-24 14:49 Олександр Ярославський купив харківський "Металіст" за 1,5 мільйони доларів у депутата від БЮТ Олександра Фельдмана. Про ...

Олександр Ярославський купив харківський "Металіст" за 1,5 мільйони доларів у депутата від БЮТ Олександра Фельдмана.

Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю Українській Правді.

"Я купив клуб у Олександра Фельдмана десь за півтора мільйона доларів. Потім звідти вийшли Ернест Галієв і Віталій Данілов. Галієв просто втік, щоб не витрачати гроші. Я тоді взагалі не уявляв, що таке футбол. Передусім я хотів допомогти Харкову знайти команду. Поки що цей бізнес не приносить доходів", - сказав Ярославський.

За його словами, "Металіст" для нього є "рідним клубом, а не атрибутом". "Навіщо б я витрачав стільки часу на нього? Інші види спорту мені не настільки цікаві. Правда, я ще підтримую регбі (РК "Олімп" - ред)".

На думку власника "Металіста", не існує прямої залежності між результатами команди і вкладенням в неї. "Це не пряма залежність, що чим більше вкладаєш, тим краща команда. Я вважаю, що "Дніпро" вкладає більше, десятки мільйонів доларів, а команда краща у нас".

Окрім того Ярославський зізнався, що на рішення зайнятися "Металістом" вплинув Рінат Ахметов.

"Він як футбольна людина розуміла, що наявність лише "Динамо" і "Шахтаря" - це не той чемпіонат, який може зробити команди сильними. Бачите, як тільки я зайнявся "Металістом", одразу ж "Шахтар" виграв кубок УЄФА", - впевнений президент харківського клубу.

"З точки зору інвестицій це збитковий проект. А в частині душі, серця і задоволення - дуже прибутковий. Я не цікавився футболом, а зараз буваю практично всіх матчах. Я колись говорив, що "Металіст" - це дорога іграшка, але зараз беру свої слова назад. Я б не називав це іграшкою, це дуже серйозна справа.

Ахметов вважає, що буде результат. Він мене заразив цим оптимізмом. Сьогодні і я теж вважаю, що колись це може статися. Але в найближчі 10 років заробляти на футболі точно буде неможливо", - підсумував Ярославський.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.11.2009, 14:49
24.11.2009, 14:49
20022 0
RomanSumy
Автор:
(RomanSumy)
Статус:
Наставник (2091 комментарий)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть