Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Іспанія - Україна. Шок. Відповідь.

2015-03-29 11:26 Доброго дня, колеги. Дуже сподобався блог Артура (DK1292), але він заборонив його коментувати, тому пишу сюди. ...

Доброго дня, колеги. Дуже сподобався блог Артура (DK1292), але він заборонив його коментувати, тому пишу сюди.

Ви помітили, як мало у нас таких блогів, з цитатами, передісторією, логічним обгрунтуванням, розглядом наслідків можливих змін в тренерських рішеннях по складу, тактиці, замінах і т.і.

Мені теж сподобалася гра з Іспанією.

І рахунок міг бути 1:1 після штрафного Ротаня, коли до м"яча тягнувся Кравець, але не дістав, і круглий заходив прямісінько під праву стійку. Але Касільяс прочитав і феноменально (на мій погляд) витягнув такий складний момент. Так не забили, але зломався Зозуля, який міг би за 90 хвилин щось привезти, ну хоча б пенальті, як він це привіз Франції. Були хороші моменти в Ротаня, не вистачило холоднокровності і підключення ще 1-го гравця на дальній стійці. Але це проти Іспанії, у них вдома.

Автор цілком обгрунтовано наводить приклад провальної гри ШД з Баварією у вкрай принциповому і важливому матчі. Для Іспанців після програшу словакам кожен матч буде надпринциповим з точки зору результату. І тут їм трапляється ЗБУ, яка не "може на генетичному рівні грати у футбол"..., за словами одного відомого персонажа. І вона грає, відбирає, розганяє, створює моменти і виглядає цілком пристойно проти іспанського бика, якого вже роздратував прокол від словаків.

Ви помітили, як в ДК затравили Кравця, а варто було йому видати класний пас на Ротаня під удар, все, треба його випускати в старті, молодець і т.і. Так, може, вміє, хоче заявити про себе. І так само в ДК. Давайте позбудемося ....імпульсивності в оцінках, чи що.

Тренер зважить на все і прийме правильне рішення, не сумнівайтесь. А перша місія вболівальників підтримувати команду, гравців, а вже потім критикувати. Ну і критикувати бажано по результатам відбору, спарених матчів (у випадку збірної), а не окремим ігровим епізодам, замінам, тому що збірна - це не є клубна специфіка. Тут мало ігр, і обмежений час для того, щоб провести комплекс необхідних дій. Тому тренер збірної більше теоретик і мотиватор. З цим у Фоменко проблем немає. Звертаю увагу, всі заміни проти збірної Іспанії були вимушеними. Як би склався матч, і які заміни би зробив Фоменко без цієї необхідності ми не знаємо. Вочевидь, що для тренера головним було зберегти досяжність бодай нічиї, і тому він не міняв свою тактику, хоча команда пішла вперед, і заставила конкретно нервувати суперника. Хотілося би побачити Едмара в цьому матчі, яби він доповнив чи видозмінив трикутник Степаненко-Ротань-Тимощук. А можливо, коли Рибалка вже проявить себе у збірній, у нас буде класний півзахист, по гравцях є значний потенціал: Сидорчук, Рибалка, Степаненко, Едмар, Ротань, Гусєв, Ярмоленко, Коноплянка + інша молодь, як бонус:))

Проблема збірної у відсутності нападників, вирішити яку особисто мені вбачається досить важко. Будемо чекати нові імена, і сподіватися на потугу вищезгаданої лінії півзахисту.

До речі наведу статистику успішності тренерів ЗБУ всіх часів для тих, хто провів більше 10 ігор (джерело Вікіпедія). Так от:

  1. Фоменко Ігор - 21, коефіціент перемог 0,71

  2. Михайличенко - 21, 0,57

  3. Сабо - 28, 0,46

  4. Блохін - 64, 0,43

  5. Базилевич - 11, 0,36

  6. ВВЛ - 18, 0,33

  7. Буряк - 19, 0,26

Статистика, річ дуже вперта, погодьтесь.

А нам з вами, болівальникам хотілося в побажати наступного. Давайте поважати вік МІФа, не думаю, що він після всього що бачив в житті, є великим оптимістом-патріотом, але як він віддається роботі, як він вірить у те що може досягти результату тими обмеженими засобами, що є, як він запалює своєю вірою реаліста гравців. Дай Бог йому розважливих рішень, здоров"я і тренерського довголіття.

Ну і на останок звернуся до автора блогу Іспанія-Україна. Шок. Шановний Артур, не бачу причин, чому Вам і надалі не радувати нас своїми блогами. Дуже зважено, аналітично і пізнавально. А критика, то таке...(с) :)))

Успіхів!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.03.2015, 11:26
Vital2005
Автор:
(Vital2005)
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть