Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звернення футболістів київського «Динамо» до уболівальників

2015-04-08 01:31 Любі уболівальники «Динамо»! Шановні прихильники футболу! Дорогі співвітчизники! У цей складний для України час ми щиро ... Звернення футболістів київського «Динамо» до уболівальників

Любі уболівальники «Динамо»!

Шановні прихильники футболу!

Дорогі співвітчизники!

У цей складний для України час ми щиро радіємо з того, що змогли повернути до Києва великий футбол. Як і в незабутню епоху Валерія Лобановського, кількість бажаючих потрапити на єврокубковий матч київського «Динамо» набагато перевершує місткість гігантської чаші «Олімпійського».

А щасливі володарі квитків кілька тижнів живуть у тремтливому передчутті незабутнього футбольного дійства.

Ми – динамівці – прийшли до цього через роки наполегливої праці, через подолання власних помилок, через усвідомлення усієї складності завдання – повернути наш клуб до когорти найкращих у Європі та світі. Наразі ми зробили лише декілька кроків на довгому, тернистому шляху. Попереду – чимало драматичних поєдинків, у кожному з яких «Динамо» прагнутиме до перемог, хоча ніхто не може їх нам гарантувати.

Та головне, що напрямок розвитку, обраний клубом, має потужну підтримку з боку уболівальників – такої наснаги ми не відчували вже дуже давно. Саме ваша палка підтримка допомогала нам у попередніх весняних поєдинках, коли усе ніби складалося не на користь «Динамо». Але ви вірили в команду, а ми не могли не виправдати вашої довіри!

Упевнені, що так само буде й 16 квітня, у першому чвертьфінальному матчі Ліги Європи проти «Фіорентини». Щоправда, футбольне свято, яке ми разом повернули не лише Києву, не лише Україні, а й уболівальникам «Динамо» в усіх кінцях світу, нині перебуває під загрозою.

Декілька покидьків, що немов щури, прокралися на «Олімпійський» за спинами справжніх шанувальників футболу, влаштували провокації на двох попередніх міжнародних матчах «Динамо». Їхні злодійства були зафіксовані та задокументовані відповідними службами УЄФА. Якщо це трапиться знову, нам з вами загрожують найсуворіші санкції – від дискваліфікації стадіону чи позбавлення права грати міжнародні матчі на території України аж до зняття «Динамо» з європейських клубних турнірів.

Чи можемо ми допустити подібне? Чи дозволимо купці негідників спаплюжити результати нашої спільної праці?

Футбольний клуб «Динамо» разом із правоохоронними органами робить й робитиме надалі все необхідне аби провокатори, що ставлять під загрозу безпечне проведення матчів, були не лише затримані. Ми зобов’яжемо їх відшкодували матеріальні збитки, сплативши з власної кишені багатотисячні штрафи, які внаслідок їхніх дій УЄФА накладає на ФК «Динамо» Київ.

Адміністрація клубу активно працює над вирішенням цього питання у правовій площині. У той же час не можна допустити виникнення нових рецидивів, котрі зведуть нанівець спортивні зусилля команди. На жаль, ані охорона стадіону, ані стюарди, які згідно з регламентом слідкують за порядком на трибунах, фізично не в змозі перекрити провокаторам геть усі шляхи на арену, якщо вони матимуть на меті – зірвати футбольне видовище.

Тому ми звертаємося до нашого надійного 12-го гравця. У найстрашніший для України час ви показали світові єдність та патріотизм, безстрашно ставши на захист миру, демократії та справедливості. А зараз солідарна допомога усіх, хто прийде 16 квітня на футбол, потрібна «Динамо»!

Покидьків – одиниці, нас – десятки тисяч! Не будьте байдужими – схопіть зловмисників за руку ще до того, як вони зроблять свою брудну справу! Насправді усі негідники – боягузи. Відбийте у них бажання хизуватися своєю безкарністю, навчіть їх так, аби вони раз і назавжди забули дорогу на стадіон.

Шановні друзі, пам’ятайте, ваша повага до вболівальників «Фіорентини» разом із пильністю та принциповістю стосовно будь-яких неправомірних дій на трибунах, стануть запорукою збереження атмосфери спортивного свята, та дотримання вимог УЄФА. Ми ж зі свого боку обіцяємо показати таку гру, за яку київське «Динамо» завжди вважали найкращою командою країни!

Разом до перемоги!

За дорученням команди «Динамо» (Київ)

Головний тренер Сергій Ребров

Капітан команди Олександр Шовковський

http://www.fcdynamo.kiev.ua/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2015, 01:31
ShadeAlix
Автор:
(ShadeAlix)
Статус:
Наставник (2380 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть