Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Білий – колір честі

2015-05-22 14:23 На протязі останнього тижня розгорнулася велика дискусія на рахунок святкування чемпіонства взагалі, та артистів, які будуть ...

На протязі останнього тижня розгорнулася велика дискусія на рахунок святкування чемпіонства взагалі, та артистів, які будуть вітати динамівців зокрема.

Певна частина вболівальників проти святкування взагалі. Мовляв, незважаючи на повернення золотих медалей –в країні війна.

Інша частина проти певної групи артистів, які в минулі роки раділи звитягам Шахтаря та приймали участь в подібних концертах.

В соціальних мережах, вже навіть створили список артистів, яких не хочуть бачити.

Артисти, що з них взяти. Професія в них така. Виступати там де платять. Засуджувати їх- не має абсолютно ніякого смислу.

Я думаю, що керівники Динамо та організатори святкування повинні пригадати одну важливу річ: один з головних кольорів Динамо – білий колір, який символізує честь.

Скажімо, бачити лободу на святкуванні чемпіонства улюбленого клубу – зовсім не хочеться. Краще нехай вона продовжує виступати в Москві на днях народження та випускних вечорах.

Дуже хочеться та дуже важливо бачити в цей важливий вечір людей, які завжди були поруч з командою. Особливо, коли були важко, коли в команди були великі негаразди, коли команду принижували, намагалися поставити на коліна, коли ніяк не вдавалося стати чемпіоном, коли команда займала четверте місце в чемпіонаті, коли не могла подолати груповий раунд ЛЕ.

Дуже хочеться, щоб ведучим святкового вечора був Олексій Андронов, щоб президент клубу, всіх гравці та тренерський штаб мали можливість привітати вболівальників.

Дуже не хочеться, щоб виступаючі не розцінювали-це як банальний концерт за який платять гроші.

Навіть, серед українських виконавців є альтернатива. Це, насамперед, ТНМК, Скай, Океан Ельзи, Друга Ріка. Ну і звичайно, що дуже хотілося б почути Ляпіса.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.05.2015, 14:23
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть