Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ганьба

2015-06-07 16:40 Вітаю всіх. Ніколи не думав, що буду писати щось на цьому сайті, але накипіло. І так, ...

Вітаю всіх. Ніколи не думав, що буду писати щось на цьому сайті, але накипіло.

І так, сьогодні поговоримо про "бидло". Вже третій день весь інтернет-простір, які тільки може, підбирає епітети стосовно ультрас і "кузьми", що вибігали на поле після кубкового фіналу. Я також намагався розродитись кількома думками в коментах інших блогів, але щоб кожному "свідомому" не відповідати, вирішив пройтись пунктиками у блозі.

Промоніторивши всі елементи обурення суспільства, спробую поясните кожен з них.
  1. "Вибігли на поле - бидло" - Згоден, не за парвилами, згоден, що можна було утриматись, але радість від завойованого золотого дубля охопила молоді серця, багато хто з хлопців взагалі перше чемпіонство і кубок у свому житті побачив. В цілому, думаю всі згодні(як фани, так і "експерти"), що це було неправильно, але що сталось, те сталось.

  2. "ультрас-вандали ломали ворота"- Згоден, переборщили з воротами, але на ворота пригали більше дядьки з центральних секторів, тобто "нормальні вболівальники", по вашому. В цілому, згоден, що можна було спокійніше з воротами обійтись, максиму зірвати сітку, але що сталось не сталось знову ж таки. Ніхто не каже, що це правильно.

  3. "ультрас-бидло не дали подивитись нагородження нормально" - Всі хто хтів, залишились на стадіоні, дочекались нагородження і відсвяткували разом з командою. Ваші проблеми, що ви пішли раніше. Команда спустилась з кубком, хотла зробити коло пошани, а на стадіоні залишились лише якраз ультрас, до них і підійшли гравці, За що великий респект команді. Дякуємо за сезон.

  4. "ультрас- бидло, от Англії чи Німеччині такого нема" - Шановні експерти, і в Англії і В Німеччині і тим більше в інших країнах люди вибігають на поле і бувають нбагато жорсткіші сутички, при тому що системи безпеки на стадіонах там дійсно парцює, а не атк як в нас кілька калік-стюартів, тому не потрібно наводити свої недолугі приклади. Ви не праві! Будь ласка не оперуйте фактами в темі, якій не розбираєтесь.

  5. "а от якби заплатили штраф вибігаючі, то більше такого не було б" - Поважна спільното, які претензії до вибігаючих? Вони вибігли, ваша задача знайти їх і покарати. Люди скористались своїм правом проявити радість, якщо вона буле не в межах закону, то притягайте до відповідальності. Ви не праві!

  6. "ультрас бидо -це може мати наслідки в ЛЧ" - Дорогі експерти, внутрішня арена не має жодного відношення до ЄК. На європейський матчах ніхто не палить піротехніку, не вибігає на поле, не ломає ворота і не збирається цього робити. А всі ваші фантазії залиште при собі.

  7. "ультрас-бидло, команда буде грати при пустому стадіоні в чемпіонаті і заплатить штраф" - Друзі, так каже більшість з цього сайту. Більшість з цієї більшості не ходить на матчі взагалі, ще велика частина ходить лише на топові. команда весь рік грає на майже пустому стадіоні і вас це не бентежить? А шо вам до грошей Суркіса? Я думаю штраф і затрати будуть набагато меншими, ніж гонорар Олі Полякової на "песні года в олімпійському". До речі, на матч з МЗ 30го числа прийшло 8 тисяч людей, а на пляски Потапа через дві години зібралось 70 тисяч. Ось це дійсно бидло, яке не гідне вважати себе називати вболівлаьником Великого клубу.

Висновок: люди щасливі виплеснули свої емоції, цей вечір приніс радості більше, ніж можливо сотня інших вечорів у цьому році. Сьогодні ви називаєте людей, що проявили своє щастя - бидлом. Вчора ви цих людей називали героями, патріотами і т.д. Як ви будете їх називати завтра я не знаю.

Але знаю одне - як для країни, де немає порядної міліції, де продажні судді, де не працює закон, у нас дуже культурне і порядне бидло. Дякую за увагу. Зустрінемся за воротами!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.06.2015, 16:40
NyVin
Автор:
(NyVin)
Статус:
Опытный писатель (440 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть