Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що посієш- те й пожнеш

2015-06-08 11:23 Сьогодні, все каміння продовжує летіти в біг людей, які в четвер вибігли на поле Олімпійського під ...

Сьогодні, все каміння продовжує летіти в біг людей, які в четвер вибігли на поле Олімпійського під час фіналу Кубку України, мовляв, невиховане бидло, що з них взяти.

В клубі теж повинні зрозуміти, що на поле вибігли їхні вболівальники. Це не були вболівальники з місяця, а саме вболівальники Динамо Київ

Невже, в клубі ніхто не підозрював, що таке може статися?

Особливо, після матчів з Генгамом та матчу Дніпра проти Наполі? Чому не вжили заходів? Чому не пояснили людям, що так вчиняти недопустимо?

В таких ситуація не тільки керівник київської міліції повинен йти у відставку, а насамперед, людина, яка відповідає в клубі за роботу з вболівальниками.

Найголовніша причина такої поведінки людей відсутність роботи з вболівальниками. Для більшості людей, в четвер була, напевно, що єдина можливість побачити своїх кумирів вживу, чи навіть доторкнутися до них. А багато побігли, навіть тому, щоб зробити банальне селфі.

Інколи відбуваюся подібні заходи, але вони не такі маштабні, як хотілося б. Скільки чоловік може прийти в перс-центр стадіону Динамо? Ну, 500. Не більше. А що робити іншим?

Динамо вже встигло підписати 4 нових гравці( Петрович, Мораєс, Осман та Морозюк).Невже, так важко зробити презентацію гравців відкритою на стадіоні Динамо? Щоб кожен бажаючий міг на неї потрапити? Це не потребує ніяких особливих коштів: стенд, м»яч, музичне оформлення, робота прес-аташе клубу та по можливості головного тренера. Щоб кожен хто прийде – міг взяти автограф та сфотографуватися з новим гравцем Динамо.

Не важливо, скільки людей прийде. Тисяча. Дві. Головне -розпочати.

Або фан –шоп Динамо. Невже, так важко, щоб хоч раз в місяці дві години вболівальників там обслуговував хтось з гравців Динамо? Хоч б дві години. В інакшому випадку – мухи продовжуватимуть там дохнути від скуки.

В мене складається враження, що дуже багато хто з гравців вирішив, що він мешкає на зовсім іншій планеті.

В нас поки не Британія, де вболівальники сидять за декілька метрів від футбольного поля, а тренери - майже на трибунах. В нас інша реальність. Під час війни в нашій країні йдеть дискотеки...Ненече, війна відбувається не в нашій країні

Надзвичайно, було приємно, коли під час матчу 1\2 фіналу Кубку України Динамо – Олімпік Лукаш Теодорчик спокійно сидів на трибуні стадіону Динамо. І кожен міг сфотографуватися і взяти автограф.

Всі люди, які відповідають за вболівальників повинні збагнути, що на Динамо в 3-х-4-х мільйонному Києві приходить 10-15 тисяч вболівальників. Це показник в матчах, коли Динамо грає проти Іллічівця, Олімпіка, Карпат, Говерли, Металургів. Коли вболівальників більше- так вони тоді приходять на суперника, а не на Динамо. Як це було з Віолой, Евертоном, Генгамом, Шахтарем , Дніпром.

Звичайно, що фактор особистої культури дуже важливий. Але за останні 24 роки в нашій країні на неї ніхто не звертав увагу. Є навіть інститут відповідний, але він більше схожий на пародію культури. Це саме стосується і освіти.

Якщо клуб хоче мати вболівальників на стадіоні, якщо клуб хоче мати висококультурних вболівальників- потрібно працювати в цьому напрямку, працювати дуже багато.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.06.2015, 11:23
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть