Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Аби було

2015-06-15 11:05 Декілька днів тому, мав можливість доторкнутися / побачити/ сфотографувати динамівські здобутки сезону 2014-2015- Кубок України та ...

Декілька днів тому, мав можливість доторкнутися / побачити/ сфотографувати динамівські здобутки сезону 2014-2015- Кубок України та Кубок перемоги в УПЛ.

Взагалі, ідея мені дуже сподобалася. Кожен бажаючий може побачити завойовані трофеї. Я теж вважаю, що це не тільки перемога команди, але і людей, які завжди були поряд.

В спеку та холод, в дощ та сніг, біля монітора чи біля телевізора.

На жаль, все зроблено в кращих «сучасних динамівських традиціях»

Підхожу до стадіону Динамо – нікого не має. Центральний вхід зачинено- його ремонтують. Пройти до стадіону можна тільки через КПП.

Біля входу до будинку фан-клубу( поряд вхід до центральної трибуни ) знаходжу декілька не впевнених в собі людей, які соромляться запитати куди їм йти далі. Дехто зайшов в приміщення, але не може знайти потрібну кімнату.

Завдяки тому, що я в таких справах більш досвідчений – приходив фотографувати Кубок Першого каналу( перший трофей Сьоміна) в 2008 році, допоміг розібратися, що до чого. Жодних табличок, жодних орієнтирів. Знайдеш – пощастило. Не знайдеш – чекай тих хто знає куди йти.

Час «побачень» з трофеями – 11-17 година. Вихідні, фан-клуб не працює. Правда- зручно?????

Краще та зручніше працюють тільки каси Олімпійського:)

Тобто, зроблено «все», щоб кожен бажаючий міг без проблем прийти та побачити трофеї.

Повертаючись додому – пройшов Майдан Незалежності і пригадав 2012 рік, коли Кубок Європи гостював в Києві. Як було все зручно організовано. Жодних проблем. Все було зроблено, щоб кожен бажаючий міг побачити цей кубок та сфотографуватися з ним.

Дуже важливо, що тоді було дуже велика інформаційна компанія. Всі деталі були не тільки в інтеренті, але і в інших ЗМІ.

Здається, що це не так важливо, як можна подумати, але кількість глядачів на стадіоні за останні роки явно не побільшало, особливо на матчах чемпіонату України.

Заповнення трибун – дуже важкий і довгий процес, який передбачає собою клопітку роботу. Не варто виконувати її аби було.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.06.2015, 11:05
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть