Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шлях до Ужгорода

2015-06-23 10:04 Для Динамо Говерла –це можливість для молодих гравців вийти на новий більш високий рівень та для ...

Для Динамо Говерла –це можливість для молодих гравців вийти на новий більш високий рівень та для гравців, які не змогли себе реалізувати отримати новий шанс.

Давайте проаналізуємо- хто з молодих динамівців може поїхати до В’ячеслава Вікторовича за своїм шансом

Насамперед, це стосується всіх гравців з Динамо -2.

Якщо тренер Говерли побачить в комусь перспективу- потрібно відпускати.

Напевно, що потім йдуть гравці, які вже трохи грали в першій команді Динамо.

Дуже важко буде Богдану Михайличенко розраховувати на якийсь час, коли в Динамо на йому позиції грає Ленс, Ярмоленко та Гусєв. Тим паче, що з оренди повертається М’якушко.

Олександру Андрієвському через декілька днів буде 21. Я думаю, що не особливо варто сидіти в дублі, чекаючи на якісь хвилини в першій команді, особливо, якщо серед конкурентів в тебе Велозо, Беланда, Гармаш, Сидорчук та Буяльский.

Ігор Харатін так і не зміг закріпитися в першій команді Динамо. Якщо восени він ще потрапляв до заявки команди, так весною жодного разу там не значився. Ходить дуже багато різних розмов, але по тій грі за дубль, що я бачив в мене теж складається враження, що Харатін понизив до себе вимоги. Оренда до майже рідного Ужгорода та практика на рівні УПЛ повинні стати для Ігоря важливим чинником для майбутньої успішної кар’єри.

Павло Полегенько теж має великі шанси поїхати на Західну Україну на рік. Колишній центральний півзахисник зараз перекваліфікувався в правого захисника. Міцний фізично не поступається в єдиноборствах, може та вміє вдало підтримувати атаку. На рівні дублюючих складів вже себе повністю вичерпав.

Сам Павло (http://dynamo.kiev.ua/articles/209705-pavel-polegenko-sejchas-v-moej-karere-dovolno-slozhnaya-situatsiya) сказав, що його переводять в Динамо -2. Як на мене дуже дивне рышення

Відверто кажучи, Сергій Люлька вже пересидів в Ужгороді. Його агент Заховайло прекрасно розуміє, що вже йде футбольна деградація. Тому впевнений, що Олег в новому сезоні буде грати в новій команді та в новому чемпіонаті.

Роман Яремчук тільки в кінці цього сезону почав нагадувати про свої таланти. Великий привіт тим людям, які кинули молодого нападника відразу з чемпіонської команди Ю-19 до важких реалій Першої ліги. Звичайно, там футболу дуже мало, більше фізичної боротьби. Як наслідок- травми та втрата форми. Роману дуже потрібна робота з кваліфікованим тренером, який би вірив в нього та можливість росту. На рівні Першої ліги та роботи з Євтушенком Яремчук вже себе вичерпав повністю.

Орест Кузик теж має можливість повернутися на певний час ближче до дому. Сергій Ребров після кубкового матчу з Зорею говорив, що в заявку на матч міг потрапити і Кузик, що тренерський штаб долучає його до тренувань та пильно за ним слідкує.

На рівні дублюючих змагань це вже буде третій рік для Ореста. Напевно, вже прийшов час щось змінювати.

Олександр Азацький молодий центральний захисник, який прийшов до Динамо минулого літа з Металіста. В Харкові вважався одним з найперспективніших випускників місцевої академії. В Києві починав з Динамо -2, зараз грає в дублі. Сергій Ребров залучає його до тренувань з першою командою. Але хлопцю вже 21 рік. Потрібна практика. На місце в основі Динамо буде дуже важко розраховувати, коли твоїми конкурентами є Драгович, Хачеріді, Віда, Бурда, Даніло та інші.

Звичайно, що я можу помилятися, але в мене така думка, що майже всі гравці, які перебували в оренді в Ужгороді потребують нових викликів. Наступний сезон може означати повну футбольну деградацію. Насамперед, для гравців, які вже не молоді і більше ніж рік грають за Говерлу.

Приклад Олега Люльки це яскраво доводить. Якщо в першому сезоні він був одним із лідерів команди, виключав з гри Коноплянку та іменитих суперників з Шахтаря, так сьогодні -забиває у власні ворота.

Максим Коваль теж все, що міг віддав цій команді та отримав весь можливий досвід, який він там міг отримати. Далі, потрібно робити подальші кроки.

Віталій Ягодінскіс в деяких матчах виглядав дуже здорово. Для того, щоб грати в Динамо потрібно ще дуже багато працювати. Наскільки він зможе зростати в Говерлі – мені сказати дуже важко. Приблизно те саме стосується і М’якушко. Якщо він не зможе закріпитися в Динамо, я не впевнений, що новий сезон в Говерлі може піти йому на користь. Тут скоріше потрібно говорити про нові можливості.

Не хочу нікого ображати. Насамперед, гравців, які на контракті з клубом і місяцями сидять без зарплатні в Говерлі. Я думаю, що гравці повинні пеняти тільки на себе, тому, що бачили з ким домовлялися.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2015, 10:04
23.06.2015, 10:04
209757 3 ablack, kochin.tolik, omanyd
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть