Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шлях до Харкова

2015-06-25 10:14 На жаль, сьогодні від Металіста залишилася тільки назва, орендований стадіон, база та вірні вболівальники. Все інше ...

На жаль, сьогодні від Металіста залишилася тільки назва, орендований стадіон, база та вірні вболівальники. Все інше втрачено. Найголовніше, що втрачено ім’я та імідж, який створювався роками.

Я ніколи не був прихильником Металіста. Особливо, його власників, але це перший клуб в Україні, який міг сам себе забезпечувати фінансово – завдяки вдалій селекції та продажу гравців в більш багаті клуби.

Але не склалося…

Для Динамо сьогоднішній Металіст – можливість надати практику гравцям в УПЛ, які не мають її достатньо в першій команді, або можливість поїхати в оренду для гравців, які не підходять Грозному

Якщо до Говерли їдуть за досвідом роботи з Грозним, довірою тренера, прогресом, або перезавантаженням кар’єри, так в Металіст може запропонувати тільки ігрову практику( в достатній кількості), красивий стадіон та наявність інфраструктури( чого не має в Говерли) . Чекати особливих чудес від ватного Рахаєва, а особливо Севідова не приходиться

Євген Селін((Севідов говорить, що Селіна в Харкові не буде, не думаю, що він так багато вирішує), на жаль, програє всю конкуренцію в Динамо. На обох позиціях в захисті. Якщо Ворскла не зможе повернути Євгена до себе ( проблема з лівим захисником), та Динамо особливих варіантів окрім Харкова не має. Напевно, Динамо варто задуматися над повноцінним трансфером цього футболіста.

Андрій Цуріков теж прогає всю свою конкуренцію в Динамо на обох позиціях. Сидіти в дублі в такому віці- злочин. Потрібна ігрова практика. Рідний Металург дав, що міг. Більше він дати не може. Потрібні нові виклики, нові стимули.

Теж, особливо не розумію перспектив цього гравця в Києві, особливо, коли взимку придбали Антунеша.

Євген Чумак став одним із тих, хто отримав свій шанс в Динамо. Сидіти в Києві заради якихось хвилин в першій команді – не має ніякого сенсу. В такому віці потрібно грати, потрібна ігрова практика, щоб реально претендувати на місце в основі Динамо. Сьогодні, в Чумі( як охрестив його Бетао) в конкурентах Гармаш, Сидорчук, Велозо, Беланда та Буяльский. Не думаю, що навіть, завдяки ЛЧ він отримає багато часу в першій команді Динамо.

Євген Морозенко теж потрібно щось міняти. Не може життя пройти тільки в Динамо -2. Не для того воно створено. Дуже цікавий центральний півзахисник, якому не вистачає максимальної концентрації на футболі.

Не вийшло в Словані та Говерлі … на цьому життя не закінчується, футбольне так точно. Віталій Гемега вже давно ходить серед перспективних. Але далі зборів з першою командою Динамо не заходить. Напевно, що вже час щось змінювати. Бути одним із лідерів в Динамо -2 теж довго не можна.

Також, до Харкова можуть поїхати гравці, які минулий рік провели в Ужгороді, але вже отримали все, що тільки могли в Грозного.

Досвід показує, що другий рік в Говерлі несе собою більше футбольної деградації, ніж прогресу.

Насамперед, це стосується Віталія Ягодінскіса, який в Металісті може отримати постійну ігрову практику. Якщо латвієць не зможе закріпитися в Динамо влітку- повертатися до Ужгорода не має ніякого сенсу.

Все те, саме, стосується гравців, які можуть не підійти Грозному. Скажімо, як це було зимою з Беседіним та Чумаком. Якщо є можливість отримати практику на рівні УПЛ- потрібно погоджуватися. Це дає набагато більше ніж всі молодіжні команди разом. Далеко за прикладами ходити не потрібно. Артем Беседін майже на рік молодше від Романа Яремчука. Але завдяки тому, що пішов в оренду в команду УПЛ( іншими словами минув Динамо -2) сьогодні виграє конкуренцію в Романа в збірній свого віку. Молодіжний ЧС в Новій Зеландії це тільки підтвердив.

Не зовсім розумію вибору Влада Калітвінцева. На жаль, Чорноморець – дуже сіра, закрита команда, яка грає в захисний, малоцікавий футбол. Навіть в деяких матчах весною команда виходила з трьома центральними захисниками.

Все, що можуть молоді гравці – так це тільки оборонятися. Команда з великими труднощами переходить центр поля. Як в такій команді може зростати, прогресувати, вдосконалюватися молодий віннгер, який потім хоче грати в команді, яка постійно намагається контролювати м»яч?????

Варто також пам’ятати, що Одеса вже погубила не один талант з усіма її Аркадіями…Але напевно, що керівництву Динамо та Калітвінцеву –старшому видніше.

Для прикладу, Карпати Севідова ніколи не грали в закритий футбол. Не думаю, що щось суттєво буде відрізнятися в Металісті

Можливо, когось з перерахованих гравців придивиться для себе Маркевич. В Дніпрі – кадровий голод. Не дуже здивуюся, якщо Макс Коваль та Лукман Аруна теж будуть грати наступний сезон в Харкові

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.06.2015, 10:14
25.06.2015, 10:14
209910 3 ASSA-D56, kochin.tolik, yorkship
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть