Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Адрій Ярмоленко в Сток Сіті: роздуми на тему.

2015-07-20 13:40 Всім привіт! Багато вже писано-перенаписано на сайті на тему куди,що й за скильки перейде Ярмола , ...

Всім привіт! Багато вже писано-перенаписано на сайті на тему куди,що й за скильки перейде Ярмола , варто чи ні і т.п. Хотів би висказати й свою суб'єктивну думку з цього приводу (яка, напевно, багатьма вже +- висказана була). Так ось. Я схильний вважати , що все ж Сток не та команда, в яку Андрій повинен зараз переходити.

Так, Ярмола поки (чи взагалі) не гравець рівня Шеви , щоб його купували гранди, бо інакше б Ярмола б вибирав куди йому піти : в Реал, Барсу чи Баварію! Проте все ж таки вважаю ( та й ,як і Ребров підмітив) Сток - це при всій повазі до АПЛ - не та команда в яку Андрію варто було б перейти. Мої аргументи (суб'єктивні чи ні вам вирішувати) наступні: 1)При тому, що в команді у складі далеко не останні за мірками АПЛ гравці - Сток за грою , результатами та потенціалом типовий середняк ліги. Не дуже слідкуючи за матчами АПЛ в принципі, минулого сезону довелося спостерігати пару матчів за участю Стока і гра м'ягко кажучи, своєю невиразністю призвела більше негативних вражень аніж позитивних. Є сумніви, що саме в цій команді, виходячи з вищеописаного, Ярмола буде рости ,як гравець. 2) Фінансовий чинник( можливо не головний але мова про гроші). Більш важливий для самого гравця , звісно. Гадаю в Динамо Андрій може отримувати більше аніж в Стоку, навіть впевненийв цьому (це просто,як додаткова причина не переходити саме в Сток Сіті). 3) ЛЧ . Якщо знову вибирати АПЛ зі Сток чи ЛЧ з Динамо, я за Динамо і лігу. Просто тому,що це (чорт забирай) найпрестижніший турнір. І тому, що проявивши цього сезону в ЛЧ (приклад дерева на ім'я Адріано із шахти) є можливість перейти реально в класний клуб (якщо такої можливості зараз немає). 4)Враховуючи написане вище скажу так: краще (на мою думку) бути лідером Динамо аніж перейти з незрозумілими наслідками і перспективами у Сток.

При всьому цьому, звісно, доля Андрія в його руках і його остаточне рішення куди йти (чи лишатися) буде одним правильним і найкращим. По-хорошому, ще як вболівальнику ДК звісно хочеться, щобякщо гравець піде то перейшов в дійно сильну команду (якщо Англія то рівня манчестерських, лондонських грандів або того ж Лівера) . Можливо, звісно, Андрій зрештою не є (чи не стане)стане гравцем топ-рівня (як був наш Шева) і тоді Сток,як варіант пограти в топ чемпіонаті або граючи в Стоку Андрій підніме свій рівень і тоді зможе перейти в сильнішу команду!? Можливо я (та й інші) на рівні Динамо та УПЛ перебільшуємо можливості (взагалі чи на даний момент) Андрія Ярмоленко?! Ну так тоді не факт, що в разі переходу до Стока Андрій там заграє (приклади наших в АПЛ є). Можливо! Проте я все ж хотів би щоб Андрій пограв в Європі, в справді сильній команді але не у Сток Сіті - бо вона не є такою в принципі. Хочеться зрештою, щоб Андрій зміг реалізувати весь свій потенціал незалежно від того , яка це буде команда, чого Андрію і бажаю!

Пи.Си. Ще раз хотілося б наголосити , що це моя персональна думка відносно ситуації, яку я просто висказав і в жодному разі не нав'язую.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.07.2015, 13:40
20.07.2015, 13:40
211764 3 Jflash777, zarubin, serg1987
VoValdo
Автор:
(VoValdo)
Статус:
Наставник (3971 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть