Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відкинутий камінь може стати основою кута, або вище ніс, молодий динамівець!

2015-07-21 10:32 Після матчу в Мадриді, між Реалом та Динамо, про Олександра Рибку дізналася вся футбольна Україна. Але ...

Після матчу в Мадриді, між Реалом та Динамо, про Олександра Рибку дізналася вся футбольна Україна. Але далі не пішло в Динамо. Як результат- оренда, як останній шанс, до не дуже багатої та не особливо перспективної Оболоні. Вже через два роки Рибка- гравець донецького Шахтаря, учасник ЛЧ, та основний голкіпер Національної команди.

Сьогодні, Рибка знову в Динамо, але з набагато кращим контрактом та перспективами. Перший після Шовковського

Микола Морозюк, Андрій Фартушняк та Денис Бойко теж не змогли закріпитися в першій команді Динамо. З цієї трійки трішки відомим був тільки Морозюк. Оренда в Оболоні змінила їхнє життя. Фартушняк підписав хороший контракт з Севастополем. Морзюк за хороші гроші перейшов до МетаДону. А Бойко після серії оренд був проданий Дніпру.

Всі сторони отримали вигоду. Динамо –гроші. Гравці – кар'єру. А збірна – гравців. Сьогодні Морозюк -гравець Динамо, Бойко – Дніпра. Та обоє є гравцями Національної команди.

Євген Макаренко та Віталій Буяльский ходили в перспективних в Динамо. Але далі зимових зборів не заходило. Оренда в Говерлі дала можливість обом стати набагато кращим, а Динамо отримало конкурентноздатних українських футболістів.

Не кожен вболівальник Динамо чув про Сергія М'якушко з Динамо -2. Особливих шансів потрапити до першої команди в Сергія не було. Оренда в Говерлі все змінила. Вже сьогодні М»якушка називають одним з претендентів на заміну Ленса.

Список можна продовжувати. Хоча, є і негативні приклади. Але ми з Вами знаємо, що стакана на половину повний…

Звичайно, що Київ – дуже комфортабельне місто для життя. Динамо – клуб мрії для багатьох молодих гравців. Але реальність така, що можливість отримання досвіду на рівні УПЛ дає набагато більше, ніж виступи за молодіжні команди.

Не варто молодим гравцям, які поїхали до Ужгороду вішати ніс і вважати, що для Динамо вони втрачені. Можливо, це тільки шанс стати кращим та заявити про себе. Між –іншим, на Динамо життя не закінчується

Додам, що не зовсім розумію, що в Києві буде робити Микита Бурда з придбанням Петровіча та одужанням Макаренко, та Роман Яремчук з чотирма конкурентами в першій команді.

Не сильно розумію, чому не використовують таланти Кварцяного. Він теж вміє та знає, як працювати з молодими гравцями, які збилися з правильної дороги, хоча методи в нього специфічні.

Богдана Бутка він реанімував після того, як він вже був майже списаний з Шахтаря.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.07.2015, 10:32
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 1 : 0   23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть