Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ринковий футбол

2015-07-30 10:17 Вболівальники Базеля в шоці! Клуб перед стартом ЛЧ втратив одного з провідних гравців. Відразу паніка! Що ...

Вболівальники Базеля в шоці! Клуб перед стартом ЛЧ втратив одного з провідних гравців.

Відразу паніка! Що робити? Ким замінити? Президент клубу повинен придбати рівноцінну заміну! Хто поїде в таку спокійну глуш?

Насправді, все добре розуміють. Підготовка та продаж гравців- філософія розвитку швейцарського клубу.

Це ринковий футбол, який змушує маленькі клуби розвиватися, шукати та ставати кращим.

Якщо бути реалістом, так потрібно розуміти, що найближчий час Динамо ЛЧ не виграє.

Сьогодні, навіть участь в груповому турніру є великим досягненням.

Якщо команда, в найближчі роки, буде виходити до весняної стадії ЛЧ – буде також просто неймовірне досягнення для Динамо.

Для Динамо пріоритет – чемпіонство. Вона, насамперед, дає можливість потрапляння до групового раунду ЛЧ. Що таке ЛЧ? ЛЧ –це вітрина, де гравець може себе зарекомендувати на весь футбольний світ. Аналогічними вітринами являються ЧС, ЧЕ, ЛЄ і тому подібне.

Хамес Родрігес – дуже талановитий та гарний футболіст. Але не «галактікос», не справжня зірка, яка відповідає Реалу. ЧС в Бразилії та статус кращого бомбардира підняв його до небес. На цьому дехто дуже гарно заробив.

Гравець, який тільки грає в чемпіонаті України ніколи не зможе перейти до серйозного клубу та за великі гроші. Найголовніші критерії – міжнародні матчі.

На другому місці, - вдалий виступ в еврокубках. Це, як мінімум, весна в евротурнірах. В кращому разі – ЛЧ, в гіршому – ЛЄ.

На мою думку, найголовнішим пріоритетом сьогодні для Динамо є підготовка та продаж гравців до інших команд. Це ключ, який дозволить клубу розвиватися, а не стояти на місці.

Я думаю, що це буде найкраща спортивна мотивація для гравців. Вони будуть розуміти, що від їхнього виступів залежить їхня подальша кар»єра. Якщо ти себе проявив- будь-ласка йди на підвищення, тільки за ті гроші, які влаштують клуб.

Сьогодні, набагато краще для Динамо є Родрігес, який має бажання довести свою професіональну здатність на найвищому рівні, отримати нові виклики, ніж немотивований Ленс, тим паче, що на цій зміни Динамо добряче заробило.

Всі ми бачимо приклад Хачеріді, який явно пересидів в Динамо. Це як водії автобуса, який кожного дня їздить по одному і тому маршруту. Звичайно, що Жені вже пора змінювати обстановку. Інакше, Динамо може отримати нового Гавранчіча. Дуже сподіваюся, що в ЛЧ він себе проявити і отримає відповідну пропозицію.

Думаю, що селекціонерам Динамо варто вже працювати над заміною Ярмоленко та Драговіча. Цей рік для них повинен бути останнім в Динамо. Нічого тут страшного не має. Футболісти своєю грою та своїм відношенням довели, що вони заслуговують на краще. Ціна на цих гравців повинна бути хорошою. Особливо, на Драговіча, після ЧЄ в Франції де збірна Австрії має всі шанси стати одним з відкриттів турніру На місце цих хлопців повинні прийти нові люди з відповідною майстерністю та гарячим очима. Хочеться вірити в те, що трансфери Ленса та Драговіча відкрили очі селекціонерам Динамо де потрібно шукати нових гравців, який в них повинен бути вік( не має смислу запрошувати гравця в 27-30 який приїде сюди тільки за грошима, чи молодого таланта з якими в нас не завжди ладно), які можуть зробити гру Динамо сильнішою та розвиватися самому

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.07.2015, 10:17
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть