Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про нову гостьову форму Динамо

2015-07-31 15:11 Найголовніше, що не складається враження, що це форма Динамо Київ. Більше схоже на посередній дизайн Адідас, ...

Найголовніше, що не складається враження, що це форма Динамо Київ. Більше схоже на посередній дизайн Адідас, на який приліпили емблему Динамо, і привіт

Я думаю, що всі повинні прекрасно розуміти, що Динамо просто зобов’язане грати в індивідуальній формі, в формі, якої не має більше в жодної команди світу.

Тому, що це Динамо Київ

До минулої гостьової форми можна відноситися по рівзному, але вона було індивідуальна. Я більше не зустрічав чогось подібного в жодному клубі.

Якщо бути відвертим до кінця, так нова гостьова форма дуже схожа на дизайн форми збірної України. Майже один в один. Видно, що особливо ніхто не напрягався.

Жодний традицій, чи відношення Динамо до міста Києва та країни Україна – взагалі не має. А такі речі дуже важливі. Тому, що Динамо –візитівка нашого міста та нашої країни. Було дуже приємно, коли під час домашнього Євро Адідас зробив форму збірній з вишиванкою на грудях. Чи попередня біла домашня форма Динамо, яка мало синьо-жовті вставки.

Тренд останніх років – нічого зайвого, нічого не висить, а тут таке враження, що футболки купили на виріст, як мама школяреві. А тут, ще ці раритетні білі комірці. Тільки Коула та Йорка не вистачає

Я не думаю, що це проблеми чи провина Адідаса. Ця компанія вміє працювати. Варто тільки подивитися на форму Реалу, Мілана, Фенербахче, Шальке, Челсі, Сандерленда, Базеля. Вест-Гема, Ліона, Бенфіки нову форму Ювентуса. Хоча мені не зовсім подобається дизайн форми Баєра та Баварії. Зрозуміло, що в Динамо не допрацювало.

Коли Динамо в ЛЕ грало проти Фіорентини та Евертона вболівальників цих команд було видно здалеку, тому, що сам колір футболки був на скільки індивідуальний, що на клубну емблему можна було і не дивитися. Так хочеться, щоб було і в нас- індивідуальний відтінок синього чи білого.

Реал грає в білій формі, але кожного разу дизайнери знаходять все новий і новий відтінок, якого не має в команд, які теж грають в білій формі.

Я думаю, що Адідас розуміє, що зараз в Україні особливо багато не продаси. Тому, особливо не напрягалися.

Окреме «вітання» всіх хто придумав таку геніальну ідею, як проводити презентацію в робочий день та робочий час. Напевно, знову побоялися, що «бидло» рознесе магазин. Майже 10 тисяч на стартовий матч проти Олімпіка, я думаю, що це ще не дно...

Мені особисто не захотілося коли – небудь придбати собі таку футболку. А для вболівальника -футболка значить дуже багато.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2015, 15:11
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть