Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Суркісом займеться прокуратура за заявою із Донецька

2009-12-16 18:09

Донецький адвокат Дмитро Коробко, обурений цінами на квитки на матч  плей-офф до ЧС-2010 року Україна - Греція (пройшов на "Донбас Арені" 18 листопада) направив заяву в Генпрокуратуру, МВС і Секретаріат президента.

Про це повідомляє "Сєгодня".

Донеччанин від імені звичайного громадянина просить з'ясувати, наскільки законними були дії ФФУ, яка продавала квитки на вирішальну гру збірної під час плей-офф ЧС-2010 за ціною від 200 до 8 тис. грн.

"Я ходжу на всі ігри "Шахтаря", сиджу на місцях за 40-60 грн. На матч збірної не пішов. Інакше я б погодився із ціновою політикою ФФУ. Не пішли й інші. У підсумку стадіон був напівпорожній", - розповів "Сєгодня" Коробко.

На подив Дмитра, заяви, розіслані їм за день до скандального матчу, не залишилися без відповіді. Так, зокрема , у Генпрокуратурі й МВС запевнили, що почата перевірка.

"У мене немає особистої ворожості до Суркіса, прагну знати, чи мала право ФФУ продавати квитки за рекордними цінами. Якщо це було незаконно, можна подавати колективний позов від імені всіх, хто прийшов на матч, про відшкодування матеріального збитку.

Донецьким уболівальникам нанесений і моральний збиток. На матчі Україна - Англія в Дніпропетровську квитки коштували в 2 рази менше. Це схоже на дискримінацію", - вважає донеччанин.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.12.2009, 18:09
16.12.2009, 18:09
21568 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть