Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Новий "Бангура" для Валерія Георгіча

2009-12-18 14:38 Продовжую стояти на своїй позиції стосовно Газзаєва. Тренеру необхідний кредит довіри з боку президента клубу та ...

Продовжую стояти на своїй позиції стосовно Газзаєва. Тренеру необхідний кредит довіри з боку президента клубу та особливо палких "вболівальників", які вже зараз закликають розігнати пів-команди на чолі з головним тренером, що нібито провів невдалу селекцію, програв Барселоні (ну як можна було програти Барселоні!!!????) і вижив головного кумира (а ще зовсім недавно - головного "гадьониша") київських фанів Олександра Алієва. Маячня. Знайдіть мені класного європейського тренера, який просто "з пелюшок" мріє очолити кохане Динамо, а тому відразу ж прибіжить, як тільки Суркіс свисне... Але мова зараз не про це. Газзаєв почав будувати нову команду, а тому позбавився непотрібних на його думку гравців ще влітку. Кадрова політика в цьому сенсі в мене не викликає заперечень. Крім одного. Маленького. Сумніву. Зараз поясню.

Газзаєв вже визнав, що декілька позицій потребують підсилення. На мою думку, найбільш проблемними є позиції центрального півзахисника-креативника та форварда-хижака, гравця вістря атаки, вибухного, швидкого, координованого та з гольовим відчуттям. Так от, мені здається, що, почавши будувати команду за своїм баченням, Георгіч трохи захопився і продав Бангура - гравця, який має усі ті якості, які тепер шукає Газзаєв у потенційно новому центрфорварді. Так, Ісмо був іноді аж надто егоїстичним на полі, частюка його гра залежала від настрою і т.д. Проте він швидкий, пластичний, володіє дриблінгом на швидкості та має оте метафізичне гольове відчуття. В принципі, Ліга Чемпіонів показала, що іноді дуже не вистачало гравця саме такого плану. Мілевський, попри його талантіще, не такий, Шева, мабуть, теж, та й вік дається взнаки, а Кравець поки "сирий". Поділіться враженнями з цього приводу, тільки закликаю свою думку чітко обгрунтовувати, а не захлинатися слиною, доводячи, що Газзаєв розвалює команду.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.12.2009, 14:38
18.12.2009, 14:38
21686 0
Blackmore
Автор:
(Blackmore)
Статус:
Старожил (748 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 1 : 1   24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть