Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Битва з Іспанією ! Выбор редакции

2015-10-12 07:04 Сьогодні історичний день - матч, який вирішуватиме долю Збірної. І матч не з ким-небудь, а з ...

Сьогодні історичний день - матч, який вирішуватиме долю Збірної. І матч не з ким-небудь, а з діючими Чемпіонами Європи. І саме на НСК"Олімпійський" іспанці здобули свій останній трофей.

І відкрию невеличку таємницю. Сьогодні у мене буде ювілей - 50-й матч Збірної, який я подивлюся наживо ! Я звичайно не Толя Тимощук, у якого буде незабаром 150 ігор за Збірну.

Але цифра 50 - теж кругла дата :)

Вже не дочекаюся, коли почнеться матч. Аншлаг нашій команді гарантований. Бо судячи з учорашніх черг при видачі квитків на стадіоні, таки точно буде НСК забитий під зав'язок. Підтримка буде просто божевільною. А по-іншому не може бути. У черговий раз хочеться заспівати Гімн України разом з усім стадіоном та зарядитися духом патріотизму.

Склад вже можна зараз спрогнозувати. Андрій Пятов ! Він же "охоронець воріт". Артемій Фєдецький ! Він же "лев'яче серце" на правому фланзі оборони. Ярослав Ракицький ! Просто Ярік. Олександр Кучер ! Найспівучіший "шахтар" у Збірній, який гучніше за всіх співає Гімн :) В'ячеслав Шевчук ! Спрінтер на дальніх дистанціях на лівому фланзі захисту. У центрі трикутнику півзахисту. Руслан Ротань ! Капітан та "ветеран зі стажем". Рибалка ! У вільній час любить зачищати центр поля від усіляких "амігос" :) Денис Гармаш ! Ще один лев і король у центрі поля. На правому фланзі - Андійко Ярмоленко ! Великий "фінтяр" та пахарь землі. На правому фланзі. Жартвник-приколіст з гарматним ударом - Євгеній Коноплянка ! І нарешті в атаці нашу Збірну представлятиме "спец по амігосам" Валенсії - Артемій Кравець.

Склад оголошений. До матчу меньше 15 годин. А я вже зараз хочу бути на стадіоні. Усім приємного перегляду ! А я зроблю від себе усе залежно, щоб ми здобули перемогу над Чемпіонами Європи.

Слава Україні !

Слава нації !

З повагою, Володимир (Київ зараз).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.10.2015, 07:04
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть