Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Провокація чи недопрацювання?

2015-10-23 11:29 Я не знаю, яке покарання буде винесено Динамо за інцидент з наче б то побиттям чорношкірих ...

Я не знаю, яке покарання буде винесено Динамо за інцидент з наче б то побиттям чорношкірих фанатів Челсі, але однозначно можу сказати, що клуб, явно не допрацьовує в роботі з вболівальниками.

Ділюся тільки власними враження. Думаю, що це нормально, коли в когось вони інші. Кожного разу коли підходиш перед важливим матчем до кас Олімпійського тебе буквально намагаються за руку відвести в сторону і продати квиток, або провести на стадіон.

На те, що працює каса ніхто не зважає

Аналогічна ситуація буває перед самим початком матчів чемпіонату та кубку України

Купував квитки на Фіорентину. Приїхав до кас о десятій годині. Все тихо, всі каси не працюють. Десь через півгодини приходить працівник каси, п»є каву палить цигарку з кимось мило спілкується по телефону. Через деякий до неї підїзжає якийсь чолов»яга з якими вони мило обнімаються і вона дає йому квитків десять в руки. Звичайно, що даний чоловік відразу починає їх реалізовувати

Був на Олімпійському на багатьох секторах. Кожного разу на важливих матчах на секторі є людина( і вона не одна), яка ледве тримається на ногах. Його тільки те і роблять, що тримають, щоб він не покотився в низ. Як він пройшов три кола перевірки? Мені уявити важко. Так званні стюарди навіть не намагаються його вивести, чи зробити йому зауваження.

Проблема насіння нікуди не поділася. Як запльовували все і всіх, хто навколо, так і все залишилося. Звичайно, пиво для футболу хороший бізнес , реально трохи напрягає, коли кожні 10 хвилин хтось пробирається в вбиральню.

Відношення до гостей теж залишає бажати кращого. Фотограф із Данії, який працював на матчі проти Ольборга за намагання зняти вболівальників отримав десятки факів та не літературних слів. І такі проклади можна привести по кожному єврокубовому мату. Матч з Евертоном. Був біля гостьового сектора гостей. Ніколи не думав, що в нас так в Україні добре знають в таких дрібничках англійську мову. Хоча гості з Ліверпуля мовчки просто дивилися матч.

Дуже часто йду на стадіон через Хрещатик. Так виходить, що гості теж йдуть таким маршрутом. Абсолютно мирні, адекватні люди, з якими можна вільно перекинутися парою слів. Минулого року дуже гарно поспілкувався з фанами Карабаха перед матчем з Дніпром. Миролюбні хлопці, які приїхали дуже здалеку, щоб підтримати свою рідну команду.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.10.2015, 11:29
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть