Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження від матчу проти Оболоні

2015-10-28 15:33 Дуже неприємно, коли в такому великому місті, де грає тільки одна команда, приходить тільки 6 тисяч ...

Дуже неприємно, коли в такому великому місті, де грає тільки одна команда, приходить тільки 6 тисяч глядачі. Розумію, коли на Дніпро приходило скільки в ЛЄ, а тут Київ і Динамо.

Виходить, що дійсно люди ходять більше на суперника, ніж на саме Динамо. Людям, які займаються роботою з вболівальниками, хоча б варто було б задуматися.

В крайньому разі є ще стадіон Динамо, де ці самі 6 тисяч виглядали трішки по іншому.

Видно навіть не особливо придивляючись, що дії Радослава Петровіча в опорній зоні дуже відрізняються від дій Сергія Рибалки. Сергій веде гру команди, намагається контролювати м»яч, зустрічає суперника, починає атаки, тоді, як Радослав тільки закриває свою зону та намагається відібрати м»яч, правда не завжди в нього це виходить.

Якщо вже берете гравця в команду, так він не повинен порушувати систему гри. Особливо, коли це стосується системообразуючого гравця. На жаль, в нас завжди так, що спочатку беруть гравця, а потім вже думають, що з ним робити.

В другому таймі Євген Макаренко в ролі опорного півзахисника виглядав набагато переконливіше та цікавіше серба. Кількість передач вперед в Євгена була точно більшою. Можливо, навіть кращою була статистика відбору.

Грозний надавав Сергію М»якушко повну свободу дій. Він просто брав м»яч та біг вперед. В Динамо його намагаються загнати в рамки командної гри та різні схеми. Поки виходить не особливо. Мені М»якушко версії Грозного подобався більше, зараз він більше схожий на того гравця, який був в Динамо -2.

Відчувається, що йому дуже не вистачає ігрової практики. Взагалі, не зовсім розумію, навіщо сидіти в Динамо півроку в дублі, якщо є можливість набувати досвіду. Це саме стосується і Бурди.

Лукаш Теодорчки не такий роботяга, як Артем Кравець, не такий технічний, я Жуніор Мораєс, але він має просто неймовірне відчуття голу.

Дійсно, що поляк нападник, який заточений тільки на чужі ворота.

Здавалося, що нікому не потрібний матч кубку країни, проти команди першої ліги, але, насправді при бажанні можна зібрати дуже багато цікавої інформації

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.10.2015, 15:33
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть