Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження від матчу проти Челсі

2015-11-05 14:17 Не розумію тих людей, котрі бачать оптимізм в поразці від Челсі. Насправді, щоб порахувати перемоги підопічних ...

Не розумію тих людей, котрі бачать оптимізм в поразці від Челсі. Насправді, щоб порахувати перемоги підопічних Моуріньо в цьому сезоні не обов»яково розбуватися, вистачить пальців навіть однієї руки

Скоріше ми програли собі, власній невпевненості, власним помилкам, а вже потім супернику.

На мою думку, Динамо поки не готове психологічно, щоб перемагати Челсі в Лондоні.

Гравці не вірили, що таке взагалі можливо. Тільки зрівняли рахунок і відразу зупинилися. Як відомо: хто грає на нічию зазвичай програє.

Давайте будемо реалістами: для Реброва та Рауля це перша ЛЧ. Тому помилок буде завжди багато. Поки, на жаль, ми не готові, щоб реально претендувати на вихід до весняної стадії ЛЧ. Давайте просто будемо чесними перед собою. Хоча, шанси залишаються

Все повинно відбуватися крок за кроком. Спочатку потрібна якісна гра, досвід в ЛЄ, а вже потім, потрібно думати про перспективи в найсильнішому турнірі Європи. Схожим шляхом йшов Шахтар, та намагався Металіст.

Дуже важливо, щоб знову Динамо стало чемпіоном і мало можливість грати в ЛЧ. Це, напевно, що найголовніше завдання в сезоні.

Декілька критичних заміток після гри з Челсі:

1.Антунеша просто не помічали. Вілліан робив все, що хотів, коли хотів та як хотів. Перший гол якраз прийшов безпосередньо з флангу португальця. Це далеко не перший такий матч Віторіно, точніше майже кожен матч проти сильного суперника. Дуже може бути, що прізвище португальця можна додавати до довгого переліку лівих захисників, які були куплені за великі гроші, але так і не виправдали надій. Там, Тремулінас, Тайво, Попов і тому подібне. Женя Макаренко, давай швидше повертайся, а то без тебе поки ніяк.

  1. Ціле літо ми підсилювали команду перед ЛЧ, а виявилося, як завжди, що не має кому грати. Було видно навіть в телевізорі, що Рибалка десь на хвилині 70-й дуже втомися, але замінити його не було ким. «Хороший опорник» Петрович поки тільки в ролі туриста, використовуючи лексику МБМ

  2. Гармаш багато пропускає через травми, але коли він грає( не дуже ідеально) відчувається величезна різниця між ним, та всіма іншими. Сидорчук та Буяльский справжні «пси», які стеляться в підкатах, б»ються, кусаються, але на жаль, конструктиву від них дуже мало. Динамо дуже потрібний гравець конструктивного, креативного плату в центр поля, який зможе займатися організацією позиційних атак, триманням м»яча.

  3. Не зовсім розумію ігнору Теодорчика. Він дуже гарно вміє чіплятися за м'яч( пригадайте минулорічну гру проти Евертона). Навіть вчора інтелектуальний та інтелегентний Олександр Головко не витримав: Драговіч наніс більше ударів по воротах, ніж Кравець. Не потрібно багато говорити: з 5 м'ячів тільки 1 забив форвард.

  4. Женя Хачеріді показав, що він може грати дуже сильно при наявності хорошої мотивації. Думаю, що Жозе не дурак і замість Тешейри, який тільки з 5 моментів реалізовує один, до Лондона поїде наш Женя. Від цього переходу виграють всі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.11.2015, 14:17
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть