Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ребров та його новачки

2015-11-10 14:06 На початку минулої весни був просто в захваті від придбань Реброва. Польський нападник Теодорчик показав в ...

На початку минулої весни був просто в захваті від придбань Реброва. Польський нападник Теодорчик показав в матчах з Генгамом та Евертоном, що таке справжній нападник і як він повинен грати. Португалець Антунеш дав надію, що нарешті проблема лівого захисника буде вирішена на довго.

Але, на листопад 2015 року так склалося, що жоден новачок, який прийшов до Динамо за часів Реброва так і не має стабільного місця в основі.

Всі літні новачки, які прийшли начебто для підсилення команди перед стартом в ЛЧ, теж скоріше стали кількісним підсиленням( Морозюк, Петровіч), підсиленням на перспективу( Гонсалес, М'якушко), склали конкуренцію вже існуючим гравцям( Мораєс), але не підсилили команду, не мають свого твердого місця в команді.

Можливо, навіть в такому випадку був краще один гравець, який реально підсилив гру, ніж 7-8 гравців, які нічим не краще від тих, що зараз є в складі.

Матчі ЛЧ та навіть матчі проти лідерів чемпіонату показали, що деякі гравці просто не витримують рівня Динамо: хтось перестав прогресувати, в когось виникли проблеми через власний важкий характер. І кадрових змін, звичайно, якщо команда хоче рухатися вперед не уникнути.

Ситуація з Андрієм Ярмоленко поки не зрозуміла до кінця. Він підписав новий контракт, але в цьому питанні ще нічого до кінця не зрозуміло.

Велозо вже не один раз говорив, що не планує підписувати новий контракт з Динамо. Дуже сподіваюся, що це не піар, і не нагадування ІМС, що в нього завершується угода. Юнес Беланда в своєму стилі. Вже ніхто не знає, що він нього чекати. Однозначно можна сказати, що керувати ним ніхто не може. І розтавання вже не уникнути, але робити це було потрібно трішки раніше. З такою репутацією Динамо буде дуже важко виручити за нього потрачені гроші на трансфер.

На мою думку, також Динамо дуже не вистачає креативного гравця в середині поля. Коли виходить Гармаш, гра його не далека від бажаної, але все одно- в таких матчах, коли він грає він виглядає на голову сильніше від всіх своїх конкурентів в питанні креативу.

Однозначно, що Динамо дуже потрібна людина, яка зможе якісно купувати гравців. Вибирати з великої кількості дійсно потрібних гравців, тих хто реально зможе підсилити гру команди.

На скільки я розумію, ці функції зараз положенні на спортивного директора Олексія Михайличенка, але він з ним категорично не справляється вже не один рік.

Співпрацю з агентами, теж нічого гарного не дала. Для них це бізнес, можливість заробити гроші, а не зробити клуб сильніше.

Реально, що в цьому напрямку потрібно щось міняти. Тому, що купувати( підбирати) поки в Реброва не зовсім виходить. Це стосується не тільки першої команди Динамо, але і молодіжних команд. За часів Сергія Станіславовича в структуру клубу прийшов не один молодий гравець, але поки особливої користі з цих гравців не має. Навіть не видно їхніх перспектив.

Зараз вільний від роботи Євген Красніков. За часи дискваліфікації він втратив частину людей, які почали працювати в Дніпрі. Але він не втрати власного погляду на футбол і футболістів. Не потрібно дивитися де він працював, і помилки, які в нього були. А потрібно дивитися на користь, яку він може принести Динамо Київ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.11.2015, 14:06
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть