Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Таки "порвали" Словенію !!! :) Выбор редакции

2015-11-15 19:23 Усіх справжніх вболівальників Збірної - з заслуженою перемогою ! Ми стали ближче до ЄВРО-2016. І це ...

Усіх справжніх вболівальників Збірної - з заслуженою перемогою ! Ми стали ближче до ЄВРО-2016. І це не може не радувати. І відразу попереджаю, що песемістам тут не місце.

Учора щось божевільне коїлося у Львові. Давно такого не пригадую.

З самісінького ранку, почали прибувати до Львова додаткові потяги з вболівальниками.

Бо вся країна з'їжджалася до міста Лева, щоб побачити головний матч цього року. Це було просто казково. З квитками були величезні проблеми. Вдень ще можна було знайти у спекулянтів квиточки за 500 гривень. А ввечері взагалі не було навіть спекулянтів. Приємно, що очікувався аншлаг на матчі.

Також вдалося зробити декілька фото перед готелем, де наші зупинилися :) Там теж було божевілля. Фанати ледь не "придушили" Шевчука, Степаненка та Хачеріді. Ось так наші фанати люблять Збірну, що "душать" гравців цієї ж Збірної :) Навіть встиг перекинутися декількома словами зі своїм старим знайомим з каналу 2+2 - Костею Андріюком :) Нічого такого, але приємно, що мене пам'ятають на 2+2 :)

А вдень дуже багато вболівальників відпочивало і набиратися сил біля пам'ятника Шевченкові та біля Оперного театру. У центрі Львова уся країна. Це ще раз доводить, що футбол об'єднує країну.

Починаючи з 15:00 почався рух з центру у бік стадіону. І близько 17:00, народу навколо стадіону було чимало.

І коли я зайшов на "Арена-Львів", то відразу забув про усе. Стадіон та його зелена трава просто зачарували своєю красою. Не дарма, не дарма я проїхав через усю країну, щоб побачити матч Збірної. Львів та Збірна варті, щоб я щоразу приїжджав сюди. І взагалі, такий матч не можна було пропускати ! Такі матчі треба дивитися наживо. І добре, що зі мною дивився цей матч один вболівальник з Шуріка з Хмельницького під нікнеймом Vadym (Chernysh).

Розминочка у наших перед матчем була веселою. Дякувати Богу, є у нас одна людина, яка вміє розважати навіть на тренуваннях ;) Безперечно це Євген Коноплянка :) Була розминка не довгою. Хвилин 35.

І ось дивлюся на годинник. А вже 18:50 і бачу здалека, що наші вже у тунелі і готуються до виходу. І за три хвилини починається екстаз - команди виходять на поле. Лунають Гімни. І увесь стадіон, як культурні люди, аплодують супернику після виконання їхньго Гімну. І тут починається щось надреально. Усі до єдиного на стадіоні, затягують "Ще не вмерла України, і Слава, і воля...". І я теж затягую. Я цієї миті чекав дуже довго. Реально, ледь не заплакав. Це було натхненно ! Виконання Гімна України у Львові - це магія. Аж мурахи шкірою після такого виконання. Це треба відчувати, як співають Гімн у Львові.

Далі починається сама гра. І стадіон затягую "Слава Україні", "Слава нації", "Україна понад усе" ! Описувати гру сенсу немає, бо усі усе бачили. Скажу лише, що суддя падлюка. Наших б'ють - він не бачить. Коли наші порушували правила, то відразу штрафний у наш бік.

А про вболівальників я можу казати багато. Коли забив Ярмола, то таке відчуття, що на стадіоні ядерна бомба вибухнула. Просто всі від радості збожеволіли. Але після забитого Ярмолою голом, ультра знов "показали" себе :( Почалося паління димових шашок та вибухи петард. Скільки ж цим ідіотам можна пояснювати, що УЄФА і так за нами слідкує. Але забудемо про них.

Матч вдався. Перемога здобута ! І потрапляння на ЄВРО стало ближчим.

Спасибі Збірна! Збірна моєї рідної України ;)

З повагою, Володя (зі столиці України).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.11.2015, 19:23

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть