Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шановний Ігор Михайлович !

2015-11-28 18:56 Шановний Ігор Михайлович, я переконаний, що гра Євгена Хачеріді в цьому сезоні не залишилася поза увагою ...

Шановний Ігор Михайлович, я переконаний, що гра Євгена Хачеріді в цьому сезоні не залишилася поза увагою провідних європейських клубів

Якщо у Вас будуть пропозиції на рахунок трансферу захисника, і Ви будете приймати рішення –пригадайте, будь –ласка, деяких гравців Динамо , які вчасно не залишили команду і що потім з ними сталося

Пригадайте, будь-ласка, Діого Рінкона, який просто брав м’яч і біг напролом до чужих воріт обігруючи та продавлюючи все на своєму шляху, а потім, йому було потрібно були шити окрему форму, тому, що в звичайну він вже не влазив.

Пригадайте, будь-ласка, Горана Гавранчіча, який був гравцем дуже високого рівня, а потім виявився навіть не потрібний посереднім грецьким клубам та майже рідному Партизану.

Пригадайте, будь-ласка, Алієва та Мілевського, які в 2009-2010 роках не було рівних в Україні. Зараз, окрім жалості та зневаги вони не викликають жодних інших відчуттів. Алієв в 30 років грає на першість області, а Мілевський нікому не потрібний навіть на такому рівні.

Всі ці гравці, мають одну спільну важливу рису – вони вчасно не ступили на нову сходинку росту, не отримали нового виклику в кар’єрі.

Пригадайте також, будь-ласка, Андрія Шевченка, який вчасно залишив Динамо. Скільки радості, гордості він приніс Вам, Динамо і всій Україні.

Фінансова цей трансфер виглядав теж дуже солідно.

Влітку Динамо залишив Джермейн Ленс. Здавалося, що це кінець всім перспективам в новому сезоні. Але, зараз Динамо ділить 1 місце в Шахтарем в чемпіонаті і має дуже гарні шанси вперше за багато років потрапити до весни ЛЧ.

Буквально декілька днів тому гравець, який прийшло на заміну Джермейну забив дуже важливий м’яч в останньому турі ЛЧ. Звичайно, що Дерліс поки не може рівноцінно замінити Ленса, це позначилося на грі команди, але перспектив в парагвайця в сильного гравця більше. Динамо –це не Хачеріді, Ребров, Ярмоленко, а насамперед, команда, яка завжди повинна рухатися вперед. Всі прізвища припадуть пилом, а команда залишиться назавжди.

Ви, як бізнесмен повинні розуміти, що товар потрібно продавати на піку його ціни, інакше – завтра все може змінитися. Хачеріді -28

З повагою

Тищенко Сергій

P.S. Від себе добавлю, що інтереси Хачеріді представляє, нам мою думку, найкращий агент України Андрій Головаш. Він довго працював з Андрієм Вороніним. Зараз представляє інтереси Дениса Олійника, Беки Вечебірадзе, Олександра Яковенко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2015, 18:56
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть